Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 февраля 2024 PRO

Роман

Офіс-менеджер, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністративний менеджер

с 01.2019 по наст. время (5 лет 3 месяца)
ТЗОВ "ВІРТІДО", Львів (IT)

Співпраця з юридичним відділом (договори про співпрацю між працівником та компанією, договори оренди, акти про оренду), співпраця з бухгалтерами (збір документів при прийнятті на роботу, щомісячна звірка по проплатах з працівниками та контрагентами). Вирішення господарських питань (домовленості з майстрами, прорабами – узгодження кошторису, об’ єму та виду робіт). Закупівля техніки в офіс (ноутбуки, монітори, мережеве обладнання та ін..), закупівля меблів. Замовлення необхідної продукції для життєдіяльності офісу, співпраця з кур’єрськими службами доставки, адаптація нових працівників, бронювання готелів. Співпраця з клінінговими службами, службою охорони, флористами, фотографами та дизайнерами. Проведення інвентаризації і обліку техніки та меблів. Допомога в організації івентів, корпоративів. Щомісячне планування бюджету – закладання готівкових та безготівкових витрат. Обмін валюти. Переказ коштів, оплати рахунків. Пошук нових приміщень для офісу та для проживання працівників.

Фахівець P2P

с 07.2017 по 01.2019 (1 год 6 месяцев)
Нестле Бізнес Сервіс Львів (NBS Lviv), Львів (Харчова промисловість)

Щоденна співпраця з Ринком. Опрацювання замовлень та запитів в програмі SAP для польського та угорського Ринків. Організація та проведення щотижневих дзвінків для узгодження подальшої співпраці з Ринком польською мовою. Ділова переписка з постачальниками та замовниками. Проведення нарад з колегами та керівництвом. Вирішення проблем, що виникають в процесі роботи за допомогою GSTD (Problem solving). Створення звітів для відстежування відкритих замовлень. Навчання колег особливостям роботи на польському Ринку.

Директор

с 11.2016 по 07.2017 (8 месяцев)
ТОВ "ДЖІСІ ЕНЕРДЖІ УКРАЇНА", Львів (Послуги для населення та бізнесу)

Організація і контроль діяльності підприємства (замовлення, купівля та доставка товарів та послуг необхідних для життєдіяльності підприємства), розробка, узгодження і контроль бюджету підприємства, розробка та підготовка нормативних документів (накази, протоколи, реєстри, витяги, довідки), проведення кредитно – банківських операцій (підготовка та узгодження необхідних документів стосовно відкриття рахунків, зарплатних проектів тощо), ведення зовнішньоекономічної діяльності (підготовка документів стосовно валютних операцій, позик, імпорту товару тощо), співпраця з юристом і нотаріусом – нотаріальне посвідчення документів, постійне вдосконалення польської розмовної та письмової мови, завдяки спілкуванню з іноземними партнерами, організація службових відряджень за кордон (резервація квитків, готелів), підготовка пакету документів для отримання віз.

Менеджер по роботі з клієнтами

с 11.2011 по 11.2016 (5 лет)
ПП "Візовий сервіс центр", Львів (Послуги для населення та бізнесу)

Прийом та опрацювання документів, безпосередня доставка їх в Консульство, співпраця з працівниками Консульства, адаптація нових працівників компанії, замовлення необхідної канцелярії для життєдіяльності офісу, вирішення суперечливих питань з клієнтами, співпраця з кур’єрською службою доставки та контроль за її роботою.

Менеджер

с 09.2010 по 11.2011 (1 год 2 месяца)
ТОВ "Медтехніка - Карат", Львів (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Спілкування з клієнтами, опрацювання замовлень, контроль за наявністю матеріалів на складі та у клієнтів, доставка замовлень.

Контролер з якості

с 12.2009 по 09.2010 (9 месяцев)
ПП "Глобус", Львів (Промисловість/Виробництво)

Перевірка наявності необхідних матеріалів, співпраця з постачальниками, контроль за якістю виконаних робіт.

Образование

ЛНУ ім. І. Франка

Географічний, геоеколог, Львів
Высшее, с 2004 по 2009 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

"Працевлаштування іноземців на території Польщі - сучасні тенеденції"

2017

«Надання першої долікарської допомоги постраждалим у разі нещасного випадку»

2018

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS PowerPoint Робота з оргтехнікою CorelDRAW Водійські права кат. B Користувач ПК ABBYY FineReader Google САПР Управління персоналом Малювання Інтернет-банкінг Google Карти GLPI

Знание языков

  • Польский — продвинутый
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Особисті якості: відповідальність, самостійність, вимогливість, організаційні здібності. Додаткова інформація: знання мов – українська, російська (вільно), англійська (середній рівень), польська (рівень - вільно, можу проходити співбесіду). Комп’ютерні навички: Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Corel Draw, Fine Reader, Internet-banking. Вміння користуватись оргтехнікою.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: