Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 августа 2022 PRO

Тетяна

Ветеринар, менеджер з продажу

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер із збуту

с 03.2020 по 04.2021 (1 год 1 месяц)
ТОВ "Валекс Агро", сертифікований дилер DeLaval в Чернігівській та Сумській областях, Сумы (сільське господарство, тваринництво (ВРХ))

Продаж продукції компанії та надання консультаційних послуг

Лікар вет медицини, заступник начальника відділення ремонтного молодняку птиці, начальник відділення ремонтного молодняку птиці

с 09.2017 по наст. время (6 лет 8 месяцев)
ТОВ "Авіс-Україна", Суми (Сільське господарство, агробізнес)

Розпочала роботу ветеринарним лікарем ремонтного молодняку птиці, через рік з 2018 за добросовісну й сумлінну працю, високий рівень виконання службових обовязків була переведена на посаду заступника начальника відділення ремонтного молодняку птиці, згодом переведена на посаду начальника ВРМП( маю грамоту).

Старший провізор, менеджер з продажу

с 12.2011 по 11.2014 (2 года 11 месяцев)
ДП Сумська біологічна фабрика, ПП Агро Сервіс, Суми (торгівля)

Образование

СНАУ

Вет медицина, Сумы
Высшее, с 2003 по 2012 (8 лет 8 месяцев)

Здобула кваліфікацію лікаря ветеринарної медицини, здобула кваліфікацію магістра ветеринарної медицини

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Досвід роботи:
З 14.12.2011-22.04.2013 рр працювала на посаді старшого провізора ветеринарної аптеки ВПіЗ адмінуправління в Державній Сумській біологічній фабриці.
З 1.06.2014 – 22.11. 2014 р працювала в ПП «Агро Сервіс» на посаді менеджера з продажу.
Вміння та навики: маю досвід роботи з ПК, вільно володію програмами Word, Excel. Маю навички в користуванні інтернетом. Українська мова – рідна, російська мова - володію вільно, англійська мова – базова (розмовна, письмова). Маю водійські права категорії В.
Додаткова інформація: В 2005 р проходила практику у Великобританії ( 6 міс, здобула навики в роботі з квітами та фруктами), у 2007 р проходила практику в Ірландіі ( рік , закріпила навики в роботі з квітами та овочами ), з 2009-2011 працювала в Даніїї на екологічній свинофермі ( працювала з свиноматками та поросятами від народження і до трьох місяців. В обов’язки входило: годування, вакцинація, кастрація, біркування, ведення обліку поголів’я, лікування, осіменіння свиноматок. Здобула навик водіння трактором)
Особисті якості: Комунікабельність, відповідальність, порядність, креативність, гнучкість,вміння працювати у команді, здатна швидко навчатися новим видам діяльності.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: