Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 октября 2017

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4085754

Врач-бактериолог

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Кропивницкий
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Посада Бактеріолог
П. І. П. Сидорчук Тетяна Олександрівна
Домашня адреса м. Кропивницький,
Вул. Героїв України, б. 24/27, к 1, кв 52
(Серпень 2017 переїзд до м. Києва)
Телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. адреса [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Вік 35 років

Освіта – 2002 – 2007 роки – Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, факультет «Біологія», магістратура.
2008 рік – проходження спеціалізації (Київська національна медична академія післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика) за спеціальністю бактеріологія.
2013 рік – удосконалення по бактеріології на базі Київської національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика.
28 травня 2014 року атестована на другу кваліфікаційну категорію.
2017 рік – удосконалення по бактеріології на базі Київської національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика.
11 квітня 2017 року атестована на першу кваліфікаційну категорію.


Направлення діяльності
З серпня 2007 року по жовтень 2008 року працювала в бактеріологічному відділі клініко-діагностичної лабораторії 1-ої міської лікарні м. Кіровограда на посаді лаборанта з вищою немедичною освітою.
З жовтня 2008 року переведена до бактеріологічного відділу клініко-діагностичної лабораторії поліклінічного відділення №1 комунального закладу „Поліклінічне об’єднання м. Кіровограда” на посаду бактеріолога, де працюю по теперішній час.

Стаж роботи за спеціальністю 9,5 років.

Професійні навики і знання
Виконую бактеріологічні дослідження з профілактичною метою осіб декретованого контингенту м. Кропивницького на кишкову групу інфекцій, на наявність патогенного стафілококу та бактеріологічні дослідження з діагностичною метою на кишкову групу інфекцій, дисбактеріоз, на краплинну групу інфекцій, дослідження клінічного матеріалу на патогенні та умовно-патогенні мікроорганізми, дослідження крові на стерильність, дослідження крові на черевний тиф методом гемокультури, серологічні дослідження (на черевний тиф РПГА з еритроцитарним сальмонельозним Ві-діагностикумом, реакція аглютинації з рикетсіозним діагностикумом) для пацієнтів поліклінічних відділень, що входять до комунального закладу.
Виконую ідентифікацію мікроорганізмів і облік чутливості до антибактеріальних препаратів.
Виконую санітарно-бактеріологічні дослідження – змиви та бакконтроль повітря у відділеннях хірургічного профілю закладу.
Здійснюю внутрішній лабораторний контроль - бакконтроль повітря, змиви з обладнання. Проводжу контроль поживних середовищ, діагностичних препаратів, дезінфекційних засобів.
З вересня 2015 року виконую обов’язки завідувача клініко-діагностичної лабораторії комунального закладу «Поліклінічне об’єднання м. Кіровограда» до якого входять 4 клінічних і біохімічних відділів, 1 бактеріологічний відділ. Готувала документацію і приймала безпосередню участь у атестації клініко-діагностичної лабораторії на проведення вимірювань у сфері поширення державного метрологічного нагляду в галузі охорони здоров’я.
Складаю місячні, квартальні, річні звіти, проводжу аналіз роботи відділів клніко-діагностичної лабораторії.
Комп’ютерні навики: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Office, Internet.
Знання мов: українська, російська – рідні мови, англійська – добре володію.
Особисті якості. Перш за все, я люблю працювати і працювати плануючи день, тиждень, місяць. Я активна, ініціативна, цілеспрямована, рішуча, дисциплінована і відповідальна людина, легко засвоюю нові методи досліджень, моя мета завжди покращувати і вдосконалювати як свій професійний, так і особистий рівень. Я вважаю, що завжди потрібно рухатись вперед і навчатись. Порядність і щирість – мої самі важливі життєві принципи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: