Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 января 2022 PRO

Анна

Няня, 16 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Звенигородка
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вчитель української мови, вихователь групи продовженого дня, вихователь дитячого садка, вчитель англійської мови в початкових класах

с 09.2009 по 06.2017 (7 лет 9 месяцев)
школа, село Стецівка (Освіта, наука)

2017-2018 робота нянею в сім'ї, 3 дітей, вахта 7/7, 14/14

Образование

Черкаський національний університет імені Б. Хмельницького

Українська філологія, вчитель української мови і літератури та зарубіжної літератури, Черкаси
Высшее, с 2001 по 2006 (4 года 8 месяцев)

Дополнительная информация

Маю досвід роботи в сім'ї нянею.Працювала в сім'ї з 3 дітками віком 4 місяці, 2,5р., 6 р. Основна увага— дитині віком 4 місяці, особливості штучного вигодовування, догляд та розвиток, з старшими дітьми— допомогти зібрати в садочок та в школу, доглянути, коли хворіють, проконтролювати прийом ліків, організувати дозвілля у вихідні дні. Також в обов'язки входило прання та догляд за дитячими речами, постіллю,приготування їжі для дітей, введення прикорму для найменшої, підтримка порядку і чистоти дитячих іграшок. Працювала за програмою «Я у світі», «Дитина», методики Домана, Монтессорі, посібники серії«Сім гномів». Маю рекомендацію. Робота в іншій сім'ї— няня для 1 дитини, пізніше— поєднання обов'язків няні та домробітниці, в час , коли дитина в садочку. Робота вахтовим методом. Працювала в школі вчителем, вихователем групи продовженого дня, вихователем в дитячому садочку. Радо навчаюсь новому та займаюсь самоосвітою, прагну розвитку, здобуття нових вмінь і навичок, вивчаю методики раннього розвитку та психологічні аспекти виховання і розвитку дітей.Без шкідливих звичок. Розлучена, мама двох дітей віком 14 та 16 років. Люблю готувати, дотримуватись порядку, розумію, що таке дотримуватись субординації та прислухатись до батьків у питаннях виховання та догляду за дітьми.Сподіваюсь знайти роботу в сім'ї, де зможу бути хорошою нянею і другом для дитини. Роботу шукаю вахтовим методом 7/7, 10/10, оскільки є мамою неповнолітніх дітей.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: