Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 мая 2019

Андрій

Юрист

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме

Ім’я, по батькові, прізвище: Сибірьов Андрій Анатолійович

Дата й місце народження: 20 червня 1971 року,

Домашня адреса: м.Рівне

Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта: У 1993р. закінчив з відзнакою Український університет інженерів водного господарства за спеціальністю «Інженер – економіст», у 2005р. Острозьку академію за спеціальністю «Правознавство»

Стаж роботи: у 1993 – 2004рр. працював у органах податкової служби на різних посадах в управлінні податкового аудиту та податкової міліції (ДПІ у м. Рівне та ДПА у Рівненській обл.). У 2005 - 2010рр. – приватний підприємець. Напрямок діяльності: надання послуг у сфері податкового та господарського права, реєстрація та перереєстрація СПД. З 2011р. по даний час юрисконсульт у приватному акціонерному товаристві. Основний напрямок роботи: підготовка та підписання договорів, представлення інтересів підприємства у державних органах (податкових, органах місцевого самоврядування та дозвільних органах) у разі необхідності оскарження їх рішень, стягнення заборгованості з фізичних та юридичних осіб, виселення боржників із займаної житлової площі, реєстрація об’єктів нерухомого майна (вновь створених та приватизованих), реєстрація та внесення змін до установчих документів юридичних осіб. Крім того є досвід у судових справах з трудового та земельного права.

Похожие кандидаты

Юрист
20000 грн, Ровно

Юрист
Ровно

Юрист, помічник юриста
Ровно, Киев , еще 2 города

Юрист, кадровик
Ровно

Юрист, офіс-менеджер, адміністратор
10000 грн, Ровно

Юрист
15000 грн, Ровно

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: