Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 августа 2022 PRO

Дмитро

Ветеринар, зоотехник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний лікар ветеринарної медицини

с 08.1997 по 10.2001 (4 года 2 месяца)
СТОВ Агрофірма "Ковалівка", Шишаки (Сільське господарство, агробізнес)

1992-1997 рр. - навчався у Харківському зооветеринарному інституті.
1998-2002 рр. - навчався в аспірантурі НДІС УААН.Спеціальність- 03.00.13 «Фізіологія людини та тварин».
2014-2016 рр.-заочно навчався в Полтавському аграрному коледжі управління і права,де з відзнакою отримав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю "Право".
2016-2019 рр.-заочно навчався в Полтавському Університеті економіки та торгівлі,де отримав диплом бакалавра за спеціальністю "Право".
1997-2001 роки – головний ветеринарний лікар СТОВ «Ковалівка», Шишацького району, Полтавської області. (ВРХ, свині, птиця),
2002-2007 рр. - головний ветеринарний лікар МПП «Беркут»,м. Київ . (ВРХ,свині),2007 р. - головний ветеринарний лікар ТОВ «Глобинський свинокомплекс»,м. Глобине, Полтавської обл. (свині).
3 2017 року працюю консультантом на одній з фірм ,яка займається виробництвом кормів
Обов'язки:
Лікування і профілактична вакцинація сільськогосподарських тварин,
розробка планів протиепізоотичних заходів, складання бюджету
закупівлі ветеринарних препаратів (медикаментів, вакцин тощо), бух. звітність,лабораторний аналіз сільськогосподарської продукції ( м'ясо, молоко, зернові,комбікорми), розрахунок раціонів для тварин, контроль годівлі, облік ТМЦ,навчання персоналу.

Образование

Харківський зооветеринарний інститут

Ветеринарная медицина, Харьков
Высшее, с 1992 по 1997 (4 года 10 месяцев)

Дополнительная информация

Мова:
українська,російська-вільно.


Стійкість у стресових ситуаціях, цілеспрямованість, високий рівень особистої відповідальності, вимогливий до себе і підлеглих, здатний організувати роботу колективу для виконання поставлених завдань, системний, відповідальний підхід до роботи,комунікабельний , оперативно приймаю рішення, вмію працювати в команді, відповідальний ,легко навчаюся,знання ринку зернових та с.г. продукції,знання генетики і селекції, вмію працювати з селекційною программою.

ПК - вільно, готовий до не нормованого робочого дня, маю досвід роботи з іноземними компаніями в галузі тваринництва ,вивчав принципи впровадження HACCР на підприємствах , знання програм Дел Про,Інтесел Орсек, Динаміка Дженерале,готовий до відряджень , наявність закордонного паспорта,права водія кат. «В».

Похожие кандидаты

Ветеринар, зоотехнік
30000 грн, Полтава

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: