Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 июля 2017

Валерия

Хореограф для детей

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
на посаду хореографа
м. Київ

Либань Валерія Олегівна

Адреса: м. Конотоп, Сумська обл., вул. Дмитра Вишневецького, буд. 126.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Gmail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 03.12.1997
Сімейний стан: незаміжня

Мета: зайняти посаду в сфері хореографія, в дружньому колективі, з можливістю кар’єрного росту і достойної заробітної плати.

Освіта: 2013-2017 — КВНЗ «Ніжинське училище культури і мистецтв імені Марії Заньковецької» Чернігівської обласної ради. Спеціальність—хореографія. Диплом молодшого спеціаліста з відзнакою.

Кваліфікація: керівник аматорського хореографічного колективу, артист хореографіч-
ного ансамблю, викладач початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів.

Досвід роботи: Переддипломна практика у Ніжинській дитячій школі мистецтв при «Ніжинському училищі культури і мистецтв ім. М. Заньковецької» вчитель класичного, народно-сценічного та сучасних танців, член журі у конкурсах «Твої таланти першокурсник» і «Кращий за професією».

Особисті якості: комунікабельна,організована, дисциплінована, люблю спілкуватися з людьми і легко знаходжу спільну мову з новим колективом, маю добрі організаторські здібності, творча, з гарною фантазією, завжди ставлю перед собою цілі і іду до них, маю багато нових цікавих ідей в сфері хореографії, які за допомогою своїх знань можу втілити в життя.

Додаткова інформація: постійно цікавлюсь розвитком хореографічного мистецтва в різних його стилях, веду здоровий спосіб життя, добре володію методиками викладання хореографічних дисциплін та керівництва хореографічним колективом.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: