Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 июля 2017

Сергій

Редактор, 22 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

редактор

с 09.2009 по наст. время (14 лет 8 месяцев)
Українська інформаційна служба, Київ (внутрішньо українська та міжнародна медіадіяльність, робота з діаспорою)

організація прес-конференцій, створення інформаційних приводів, пошук партнерів, написання інформаційних запитів та підготовка іншої документації, написання та редагування матеріалів. Також фактично виконував також функції прес-секретаря Генерального Секретаря Світового Конгресу Українців Стефана Романіва та заступника головного редактора всеукраїнського видання «Шлях Перемоги»

Образование

Київський національний університет імені Шевченка

Історичний, історія, Київ
Высшее, с 2002 по 2007 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Радник Міністра освіти і науки України (2014-2016 рр.), помічник народного депутата, секретар депутатської групи з міжпарлапентських зв’язків між Україною та Латвією, Директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД, Прес-секретар Координаційного центру допомоги учасникам АТО та їх сім’ям, заступник голови київської організації Всесвітнього Руху Патріотів України, фундатор ГО «Асоціація молодіжних громадських ініціатив та організацій» та всеукраїнської газети «Говорить Донбас». (дану діяльність виконував або виконую на громадських засадах). Автор понад 1000 публікацій в українських та закордонних виданнях.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: