Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 августа 2022 PRO

Таня

Фітнес-тренер, хореограф для дошкільнят

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Дитячий хореограф

с 04.2018 по 02.2020 (1 год 10 месяцев)
"Sunny bunny ", Львів (дитсадок)

В мої обов'язки входило проводити заняття з ритміки, танців та гімнастики для дітей дошкільного віку, а також проведення відкритих уроків.

Тренер з дитячого фітнесу, дитячий хореограф

с 01.2018 по 12.2020 (2 года 11 месяцев)
ЄВРОСПОРТ, Львів (спорткомплекс)

В мої обов'язки, як педагога-хореографа входило проводити заняття з класичного танцювального мистецтва, сучасних танцювальних напрямків, гімнастики, стретчингу, а також постановка хореографій, для груп різних вікових категорій.
На тренуваннях з дитячого фітнесу, своїм головним обов'язком я рахувала - слідкувати за безпечною технікою виконання вправ, а також за дотриманням техніки безпеки, оскільки заняття з дітьми підлітками проводяться зтдодатковим інвентарем (гантелі, гриф, бодібар, фітбол тощо)
Ну і звичайно, після тренування в дітей повинен бути виключно позитивний заряд енергії, я стараюсь, щоб кожна дитина після моїх тренуваннь, насамперед полюбила себе і своє тіло .

Фітнес-тренер

с 11.2017 по 02.2018 (3 месяца)
"Ю-фіт", Винники (Краса, фітнес, спорт)

В мої обов'язки входило проводити групові заняття з body sculpt, для різних вікових груп. Також проведення персональних тренуваннь.

Дитячий хореограф

с 09.2017 по 09.2018 (1 год)
"Спірограф", Львів (студія культури і мистецтв)

В мої обов'язки входило проводити заняття з класичного танцю, ритміки, гімнастики та сучасних танцювальних напрямків. Працювала з групами різних вікових категорій.

Образование

ЛДУФК (інфіз)

Факультет педагогічної освіти, спеціальність - хореографія, Львів
Высшее, с 2015 по 2021 (6 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

наукова конференція «Молода спортивна наука України»

2021, 3 дня

четверта Міжнародна науково-практична конференція з хореографії

26-28 березня, 2019 року

Шоста Всеукраїнська науково-практична конференція "Педагогічні,психологічні та медико-біологічні аспекти хореографії та спорту"

2021, 25-26 березня

Всеукраїнська науково-практична конференція на тему "Тенденції розвитку хореографічного мистецтва на сучасному етапі"

27-28 квітня 2017

Знания и навыки

Своїми тренуваннями, змушую людей прийняти та полюбити себе 🥰 Проводжу групові тренування Проводжу індивідуальні тренування Стретчинг

Дополнительная информация

Я горю тим ,чим займаюсь! Щодня ставати кращою версією себе та допомогти стати кращим іншим - моя головна ціль. Я легко знаходжу спільну мову з людьми. Маю великий досвід роботи з дітьми і тому для мене надважливо дотримуватися безпечних умов для тренувань. Я завжди ретельно пояснюю та перевіряю техніку виконання вправ.
Віддаю всю себе роботі, люблю знайомитись з новими напрямками, швидко навчаюсь. Комунікативна, комунікабельна, дисциплінована, пунктуальна.
Загалом, хочу, щоб люди з любов'ю ставились до себе і цього намагаюсь навчити на своїх тренуваннях, моя філософія не мучити себе щоденними виснажливими (не дієвими)тренуваннями та дієтами, а полюбити себе та своє тіло, і вже тоді з вдячності собі ,в кайф приходити до мене на тренування і ,нарешті, отримати той омріяний результат😉

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: