Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Владислав

Шеф-кухар, універсал, 50 000 грн

Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
55 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник елітних ресторанів. Власник ресторанів.

с 10.1990 по 03.2023 (32 года 5 месяцев)
Приватний підприємець, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Діяльність у ресторанному бізнесі розпочав у 1990 році в Об'єднанні Київресторантресту у р-ні "Краків" барменом.
З 1995 р. працював за кордоном.
2001 рік - повернувся до України на запрошення очолити ресторан "Маячок" на Жуковому острові. Відкрив, запустив та керував ним до 2003 року.
https://tomato.ua/kiev/restaurants/mayachok
2003-2005 р. відкриття ресторану "Шансон" у м. Івано-Франківськ.
http://3place.com.ua/board/ivano_frankovsk/shanson/6-1-0-957
Запуск з нуля - реєстрація підприємства, проект, ремонт, підбір персоналу, розробка меню та навчання кухні. Це перший ресторан у місті, який працював з європейськими продуктами та стандартами. Ми створили чудову команду, яка злагоджено працювала і після закінчення мого контракту!
2005 р. був запрошений на контракт для будівництва та запуску ресторану та готелю "Танжер" у Києві.
http://www.doroga.ua/restaurant/Kievskaya/Podgorcy/Tanzher/226
Керував рестораном згідно з контрактом до весни 2007 року.
2007р. відкрив з фундаменту власний ресторан у м. Київ "Веселий Роджер".
https://topclub.ua/kiev/place-veselyj_rodzher.html
Розробка концепції, меню, підбір та формування команди, особистий приклад та робота з клієнтами дозволили закладу бути відвідуваним та популярним. Успішно вів бізнес до 2012 року. Потім продав його як бізнес! І жодного відношення до нього після 1.08.2012 року не маю!
Звертаю вашу увагу, що в усіх, без винятку, ресторанах я особисто розробляв та готував з шеф-кухарями меню та брав участь у його реконструкціях. Чудово знаю європейську, грузинську та українську кухні.Сам готував на прохання гостей і під час великого навантаження. Завжди перебував у процесі, працюючи за активною барною стійкою і зустрічаючи гостей.
З 2012 року відпочивав, мандрував, навчався та працював в інтернет проектах. Маю досвід проведення тренінгів, мотиваційних заходів та досвід просування проекту в інтернет.
Працював приватним кухарем в офісах та сім'ях VIP персон.
З 2018 повернувся до ресторанного бізнесу. Працював шеф-кухарем. Розробляв меню,працював з бізнес-ланчами на 50-120 осіб.Маю хороший досвід у розробці меню, навчанні персоналу кухні та налаштуванні її правильної та ефективної роботи при обслуговуванні шведської лінії.Маю досвід роботи в готелях.
До прикладу-шеф кухар ресторану Сало в Буковелі (шведська лінія сезон 21-22),та ресторані Lacky Bull (сезон 22-23).Ресторан «Фільварок»(сезон 23-24).В міжсезоння працював у Львові шеф-кухарем в ресторанах української кухні "Борщ та риба" і Гопак.
З 2024 року працюю в Києві.
З 2010 року займаюсь консалтінгом. Налаштовую роботу у закладах громадського харчування під цілі замовника на контрактній основі (див.дод.інформацію) з виїздом по Україні.
Готовий розглянути пропозиції з гідним рівнем оплати і при умові роботи не в Києві,гідним рівнем проживання.
Про себе:
Одружений із 1991 року. Маю трьох дітей 33, 25 та 16 років.
Права категорії A. B. C.
Правильні цінності.
Бракує символів 😂📲

Образование

Київский Політехнічний Інститут

Электроакустика и ультразвукова техніка, Київ
Высшее, с 1987 по 1993 (6 лет)

Не стала в нагоді!

Знания и навыки

  • MS Word
  • MS Excel
  • Користувач ПК
  • R-Keeper
  • Ведення звітності
  • Parus
  • Бизнес тренер, тренінг та мотивація.
  • Кризис-менеджер в сфері HoReCa,аудит роботи,рекомендації.

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Маючи великий досвід роботи,досконало знаю,як організувати коректну і ефективну роботу ресторану.
Пропоную послуги консультанта в інспекції та професійному оцінюванні роботи всіх ланок у вашому закладі на контрактній основі.
НЕ ПРЕТЕНДУЮЧИ НА КЕРІВНУ ПОСАДУ ТА ПОСТІЙНЕ МІСЦЕ РОБОТИ,готовий допомогти власникам і дати експертну оцінку роботи кухні,бару і менеджменту закладу.
Налагодити правильну та ефективну роботу кухні,допомогти в корекції меню,оновленні та приведенні меню закладу до сучасних європейських стандартів подачі,провести навчання персоналу кухні роботі по скорегованому меню.Скласти технологічні та калькуляційні картки.
Допоможу шеф-кухарю в розподілі службових обов'язків серед кухарів та контролю виконання ними задач,що гарантовано призведе до покращення робочої атмосфери та ефективності роботи.
Злагоджена і правильно організована робота команди кухні-це ключ до успіху закладу.
Девіз моєї роботи:"Якщо я це можу зробити,то це повинен змогти зробити кожен.І я готовий в цьому фахово допомогти." Це так званий ефект "людина з портфелем".
Ще одним з найважливіших факторів,що впливають на роботу закладу,є співпраця між всіма ланками ресторану.
Працюючи шеф-кухарем,офіціантом і барменом,будуючи власником декількох власних ресторанів я розумію роботу кожного в цьому ланцюзі і готовий налаштувати роботу всіх підрозділів,як одного злагодженого механізму.Допомогти працівникам зрозуміти вимоги і цілі роботодавця і налаштувати комунікацію в зворотньому напрямку.
Паралельно є можливість допомоги в налаштуванні роботи за стандартами ХАСП(навчання персоналу стандартам і вимогам),просуванні закладу в Інтернет,PR (співпраця з профільними фахівцями)
Термін моєї участі в залежності від цілей і задач від одного тижня до місяця.Зазвичай,довших термінів не потребується.Умови обговорюються особисто.
30 років досвіду,велика база рецептур,вміння комунікувати і показувати власним прикладом-це той багаж знань і навичок якими я готовий ділитися.Маєте бажання покращити роботу закладу,протестувати персонал і потужності,налагодити співрозуміння персоналу,внести зміни в меню... з задоволенням допоможу.
ГОТОВИЙ ВИЇЗДЖАТИ В РЕГІОНИ!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: