Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 августа 2021

Тетяна

Адвокат, юрисконсульт

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Кременчуг

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Я, Прогрущенко Тетяна Віталіївна, народилась 21 вересня 1975 року в м. Кременчук, Полтавська область.
У 1998 році закінчила факультет менеджменту Кременчуцького державного політехнічного інституту за спеціальністю «Менеджмент у виробничій сфері», отримавши диплом менеджера-економіста.
У 2001 році закінчила факультет міжнародного права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Шевченка за спеціальністю «Міжнародне приватне право», отримавши диплом магістра міжнародного права з відзнакою.
З червня 2001 року по квітень 2002 року працювала юрисконсультом юридичного відділу ВАТ «Крюківський вагонобудівний завод».
З квітня 2002 року по листопад 2010 року працювала старшим викладачем правових дисциплін Кременчуцького державного університету ім. М. Остроградського (цивільне, господарське, трудове, фінансове, митне та міжнародне право).
З листопада 2011 року по жовтень 2017 року працювала юрисконсультом другої категорії юридичного відділу ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод».
З жовтня 2017 року по жовтень 2018 року працювала начальником відділу по обслуговуванню ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» та підприємств, в яких ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» є засновником ТОВ "ЮРТРАНСЕРВІС".
З жовтня 2018 року по теперішній час працюю провідним юрисконсультом юридичного відділу ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод».
Основні навички:
-знання господарського, цивільного, трудового, митного, адміністративного, житлового права;
-знання господарського, адміністративного і цивільного процесу;
-досвід представлення інтересів підприємства в судах загальної юрисдикції, господарських та адміністративних судах першої, апеляційної та касаційної інстанції;
-досвід складання юридичних, процесуальних документів;
-практичні навички супроводу угод;
-досвід роботи з програмами та ресурсами: MS Office, Zakon.rada.gov.ua, ЛІГА:ЗАКОН, Державними реєстрами (судових рішень, юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань тощо).
Функціональні обов’язки:
-здійснення аналізу та контролю за відповідністю вимогам законодавства проектів наказів, інструкцій, положень та інших актів правового характеру, котрі готуються на підприємстві;
-підготовка висновків з правових питань, котрі виникають у процесі діяльності підприємства;
-моніторинг чинного законодавства та підготовка інформаційних довідок щодо змін у законодавстві котрі стосуються діяльності підприємства;
-складання й оформлення довіреностей керівникам підприємства на право підпису договорів (контрактів) та працівникам для представлення інтересів підприємства в усіх державних (недержавних) підприємствах, установах, організаціях та органах місцевого самоврядування;
-аналіз проектів різних категорій договорів і зовнішньоекономічних контрактів, підготовка висновків про їх доцільність та юридичну обґрунтованість;
-ведення претензійної роботи під час досудового врегулювання спорів (складання і пред’явлення претензій та підготовка обґрунтованих відповідей на пред’явлені претензії);
-представництво та захист інтересів підприємства в місцевих загальних, господарських і адміністративних судах усіх інстанцій, в державних (недержавних) підприємствах, установах, організаціях та органах місцевого самоврядування.
Також в мої обов’язки входить проведення щорічного навчання керівників структурних підрозділів, спеціалістів з договірної та претензійної роботи підприємства порядку укладення, виконання, контролю виконання договорів (контрактів) та порядку ведення претензійної роботи з контрагентами під час виникнення суперечок щодо виконання договорів (контрактів).
Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю № 2295.

Похожие кандидаты

Юрист, юрисконсульт, адвокат
Кременчуг

Адвокат, юрист
Кременчуг, Удаленно

Адвокат, юрист
Кременчуг, Днепр , еще 3 города

Юрист, адвокат
Кременчуг, Полтава , еще 8 городов

Юрист-адвокат
Кременчуг, Удаленно

Адвокат, начальник юридичного відділу (управління)
45000 грн, Кременчуг, Днепр , еще 3 города

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: