Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 мая 2018

Віталій

Інженер з експлуатації, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
56 лет
Город проживания:
Литин
Готов работать:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний механік АТП, начальник АТП,начальник транспортного відділу,начальник інспекції Держтехнагляду у Літинському районі

с 09.1991 по 09.2015 (24 года)
АТП Літинської Райспоживспілки,ВАТ Літинський молокозавод,Інспекція Держтехнагляду Вінницької ОДА, Літин (перевезення товарів народного споживанняНагляд за технічним станом сільськогосподарської техніки)

Випуск на лінію транспортних засобів, контроль на лінії,ремонт, забезпечення запчастинами та паливномастильними матеріалами. Нагляд за технічним станом сільськогосподарської техніки, видача посвідчень тракториста- машиніста, прийняття іспитів, нагороджений грамотами за високі досягнення Вінницької ОДА, та Міністерства Агропромислового розвитку,та нагрудним знаком "Відмінник технічної служби"

Образование

Вінницький політехнічний інститут

Машинобудівний факультет, спеціальність "Автомобілі та автомобільне господарство", Вінниця
Высшее, с 1984 по 1991 (6 лет 9 месяцев)

Вересень 1984 вступив до ВУЗу, з 1985 по 1987 служба в армії, з 1987 по 1991 продовжив навчання, отримав спеціальність інженер -механік.

Дополнительная информация

Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок на маю.
Володію ПК на рівні користувача.
Особисте хобі: фізкультура,спорт, книги.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: