Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 сентября 2018

Тетяна

Перекладач у шлюбну агенцію, 6 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
27 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Ровно, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Контент-менеджер

с 04.2017 по 07.2017 (3 месяца)
Gekos, Рівне (Маркетинг, реклама, PR)

Пошук і наповнення клієнтських баз. Комунікація з клієнтами, англійською мовою, адже компанія працює на американський ринок. Переклад рекламних текстів на англійську та використання технологій маркетингу та PR. Створення та керування групами та сторінками в соціальних мережах, ведення ділового листування.

Образование

Національний університет "Острозька академія"

Факультет політико-інформаційного менеджменту, спеціальність- політологія, Острог
Неоконченное высшее, с 2014 по 2018 (3 года 9 месяцев)

Політологія досить нова наука в Україні, однак розвивається досить швидко. Вона охоплює широке поле вивчення суспільно-політичного життя суспільства та різних процесів в ньому. Використовує багато методів , технологій для дослідження того чи іншого явища. Наука дуже поширена в Європі та всіх розвинених країнах світу. В академії вивчається на високому рівні, адже переймає досвід іноземних колег з Польщі, Канади. Включає в себе вивчення методів та практичного застосування PR , маркетингу, менеджменту. Тісно пов'язана зі сферою ЗМІ.

Дополнительное образование и сертификаты

Тренінги з виховання лідерських якостей характеру від AIESEC

2015-16, 1,5 роки

Знания и навыки

Ведення документації

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Маю різних досвід роботи, адже працюю з ранніх років. Освоїла різні навики на різних роботах. Зараз переважно працюю віддалено, так як ще навчаюся в університеті. Закінчила музичну школу з відзнакою,знаю музичну грамоту. Минулого року пройшла школу педагога-організатора в дитячому таборі "Артек-Буковель". Працювала менеджером по роботі з клієнтами в IT компанії. Навчалася у філологічному класі, потім була учасником міжнародної організації Aiesec в Україні по обміну іноземними студентами, відтак вільно володію англійською. Знаю польський на рівні A2. Захоплююся саортом -бігом, роликами та велозаїздами.Люблю класичну літературу та музику.
Доволі тривалий досвід різної роботи розвинув в мені відповідальність, організованість та працьовитість. Завжди відкрита до спілкування та нового досвіду.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: