Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4351679/

Адвокат, 30 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Город проживания:
Вольногорск
Готов работать:
Днепр, Запорожье, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

АДВОКАТ

с 08.2015 по наст. время (9 лет 1 месяц)
Юриспруденція

Служба в МВС України ( в різних підрозділах, на різних посадах, та керування вказаними підрозділами, в подальшому керівник окремого відділу (у підпорядкуванні - понад 200 осіб)). На цей час як АДВОКАТ займаюсь переважно - ВІЙСЬКОВИМИ СПРАВАМИ -мною напрацьовані на 99,999% виграшні кейси по відстрочці з врахуванням змін до законодавства (ПКМУ № 560, 930 та 932, або за висновком ВЛК - відповідно до ст.23 ЗУ "Про мобілізацію .." ) та/або звільнено з ЗСУ(до ст.26 ЗУ "Про військовий обов'язок і військову службу"), здійснюю захист в поліції при затриманні осіб поданих у розшук ТЦК, та супроводжую останніх в ТЦК для перевірки доказів на підставі яких особу подано в розшук (не кожен колега, чоловічої статі, до кого звернулись за захистом прав - це робить), зняття з розшуку, оскарження незаконного затримання та доставлення до ТЦК і т.д,. Спеціалізуюсь на КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВАХ ( та ДТП) та АДМІН.СПРАВАХ (ПДР, адм.справи -ТЦК , зняття з розшуку і т.д. ).(цивільні - від навантаження).

Образование

КНУВД

Факультет "Правоведение"., Киев
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)

три вищі-для мене достатньо

Дополнительное образование и сертификаты

Мені освіти достатньо (3 вищі).

"ВІЙСЬКОВЕ ПРАВО"та Курси:"Алгоритм,правова будова,психологія тиску при складанні Позовів,Апеляцій,Касацій"

Знания и навыки

  • ЛІГА:ЗАКОН
  • Робота з оргтехнікою
  • Рада
  • Нормативно-правові акти України

Дополнительная информация

Дякуємо за увагу до резюме. Якщо зацікавилися звертайтесь. Від себе гарантую повну віддачу та зацікавленість в успіху. Завжди на зв'язку.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: