Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 апреля 2024 PRO

Олена

Менеджер з персоналу

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Кременчуг

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інспектор з кадрів

с 02.2023 по наст. время (1 год 3 месяца)
Салекс Абсолют, ООО, Кременчук (Харчова промисловість)

Ведення кадрового адміністрування в повному обсязі, розробка та запровадження робочих та посадових інструкцій, ПВТР, розробка штатного розпису, табелювання, військовий облік, пошук персоналу.

Менеджер з персоналу

с 02.2021 по 07.2022 (1 год 5 месяцев)
ТОВ «ЕЙР СЕРВІС», Київ (Ремонт ПС)

Пошук і підбір персоналу на різні позиції, кадрове адміністрування в повному обсязі, розробка та запровадження робочих та посадових інструкцій, ПВТР, розробка штатного розкладу, моніторинг змін до трудового законодавства та ін.

Головний фахівець з кадрового адміністрування

с 06.2018 по 02.2021 (2 года 8 месяцев)
ПП ВТК Лукас, Кременчук (Харчова промисловість)

Ведення кадрового обліку в повному обсязі, розробка та запровадження робочих та посадових інструкцій, ПВТР, розробка штатного розпису, кадровий резерв на посаду керівника відділу персоналу.

Менеджер з персоналу

с 05.2016 по 11.2017 (1 год 6 месяцев)
ТОВ «УКРФОРЕСТ ГРУП» (Кленовий лист), Кременчуг (Будівельна промисловість, деревообробка)

Успішний досвід управління персоналом компанії чисельністю понад 150 осіб. Досвід кадрового адміністрування персоналу, ведення кадрового обліку у повному обсязі згідно діючого законодавства, досвід у проходженні перевірок інспекції з праці. Формування штату працівників з нуля. Досвід у підборі персоналу, оцінювання кандидатів на вакантні посади, навики організації та проведення співбесід, розуміння процесу відбору кандидатів та адаптації нових працівників, допомога в адаптації нового персоналу, ведення кадрового резерву, моніторинг та аналіз заробітної плати конкурентів на ринку праці.
Досвід роботи помічником керівника: підготовка договорів з господарської діяльності підприємства, підготовка та оформлення документації із зовнішньоекономічної діяльності компанії.

Старший інспектор з кадрів

с 12.2006 по 03.2016 (9 лет 3 месяца)
ТОВ «Електромонтаж-410», Кременчуг (Електромотаж, пусконалагоджування)

Ведення кадрової документації; табелювання робочого часу співробітників; пошук та відбір персоналу; аналіз ринку праці; участь у розробці та впровадженні посадових інструкцій, правил трудового внутрішнього розпорядку; формування штатного розкладу та ін.

Старший продавець-касир

с 03.2000 по 05.2006 (6 лет 2 месяца)
Магазин «Все для офису» КФ НВО Промелектроніка, Кременчуг (Торгівля)

Касові операції; контроль грошової виручки; ведення первинної бухгалтерської документації; організація роботи продавців-касирів (5 осіб); прямі продажі; консультація клієнтів з питань кредитування; аналіз ринку збуту; формування заказів побутової та водопалиливної техніки; спілкування з незадоволеними покупцями, оформлення документів на повернення товару.

Старший інспектор, соціолог, психолог

с 07.1991 по 02.2000 (8 лет 7 месяцев)
КрАЗ, Кременчуг (Виробницто)

Звільнення працівників, складання звітності, взаємодії з табельниками у цехах заводу по веденню кадрового обліку, проведення опросів, тестувань; відновлення психо-емоційного стану робітників, що потрапили під скорочення, співбесіди з молодими спеціалістами та випускниками професійно-технічних навчальних закладів щодо адаптації на першому робочому місті.

Образование

Харківский політехнічний інститут (Кременчуцька філія)

Електромеханічний факультет. Спеціальність: автоматизація технологічних процесів та виробництв, Кременчук
Высшее, с 1991 по 1997 (6 лет)

Інженер-електромеханік

Дополнительное образование и сертификаты

Інститут перепідготовки та підвищення кваліфікації Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова у м. Київ

2013 рік

Військовий облік на підприємствах за програмою, затвердженою Генштабом ЗСУ

2023, 3 місяці

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet Email Робота з оргтехнікою M.E.Doc 1С:Підприємство Поштовий клієнт Кадровий облік

Дополнительная информация

Українска мова, російська мова – вільно володію, англійська мова – базовий рівень.

Комунікабельна, здатна уникати конфліктних ситуацій, а за потреби владнувати їх, ініціативна, бажаю працювати, навчатись новому, оптиміст.

Веду здоровий спосіб життя,у вільний час читаю, займаюсь прикладним мистецтвом.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: