- PRO
Вадим
Шеф-кухар, 125 000 грн
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 40 лет
- Город:
- Другие страны
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4574413/
Опыт работы
Шеф-кухар, Дієтолог
с 03.2024 по наст. время
(1 год 5 месяцев)
Спортивна організація Іспанія, Інші країни (Краса, фітнес, спорт)
3 разове харчування для великої спортивної команди в Іспанії.
Також дієтологія.
Шеф-кухар
с 12.2023 по наст. время
(1 год 8 месяцев)
Кейтерінг, Варшава (Польща) (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухарем
с 09.2022 по 09.2023
(1 год)
Stuben am Alberg, Stuben Austria (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 02.2022 по 09.2022
(7 месяцев)
Готельний комплекс 4*, Баварія.Німетчиеа (Готельно-ресторанний бізнес)
Щодня готуємо з колективом для 100+чол.
Проходить фестиваль Pansions в Обермергау раз на 10років.
Приїзджають відвідувачі з різних країн світу.
Шеф-повар
с 05.2020 по 09.2020
(4 месяца)
Арабатська стрілка, Щасливцеве (Ресторан, готель)
Кухар
с 08.2019 по 03.2020
(7 месяцев)
Ержебет парк готель., Парад.Венгрия (Ресторан, шведский стол.)
Шеф-повар
с 01.2018 по 03.2019
(1 год 2 месяца)
Гриль-ресторан "Лє шалє"., Ровно (Гриль-Ресторан)
Підбір персоналу, складання калькуляційних карт, ревізія, інвентиризація, організація закупівлі якісних продуктів для кухні, організація правильної роботи усіх процесів у ресторані.
Су-шеф
с 08.2013 по 05.2017
(3 года 9 месяцев)
Ресторан "Козачок-Мисливець.", Київ (Ресторан, банкетний зал на 200чоловік)
Навчання та підбір персоналу, складання калькуляцій, ревізії, оновлення страв, пошук якісних продуктів
Повар
с 04.2011 по 10.2011
(6 месяцев)
La Colombina, Венеция Италия (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар, зам.директор
с 10.2008 по 03.2010
(1 год 5 месяцев)
Розважальний комплекс Совкі, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття і контроль всіх процесів кафе з нуля
Шеф-повар
с 05.2008 по 10.2008
(5 месяцев)
Ресторан Робінзон Крузо, Евпаторія (Гриль-Ресторан)
Відкриття ресторану з нуля!
Су-шеф
с 03.2005 по 06.2007
(2 года 3 месяца)
Сеть Козирна карта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Інститут Слов'янознавства
Товарознавство і експертиза в митній справі, Ровно
Высшее, с 2004 по 2008 (3 года 5 месяцев)
Товарознавство і експертиза в митній справі
РДТЕП
Технологія харчування, Ровно
Среднее специальное, с 2001 по 2004 (2 года 5 месяцев)
Техлологія харчування.Рестораний бізнес.
Дополнительное образование и сертификаты
Академія Ектора Хіменеса Браво
3місяці.Місто Київ
Зїзд шеф-кухарів м.Київ
Кожні три місяці
Знания и навыки
- В спілці шеф-кухарів Києва.
Знание языков
- Русский — средний
- Французский — начинающий
- Польский — начинающий
Дополнительная информация
Не палю та не вживаю алкоголь.Займаюсь спортом.Чесний.Прагну бути кращим у роботі та постійно навчатись та вдосконалюватись.Працелюбний.
Смачно готую та красиво видаю страви.
Проживаю у Варшаві
Розгляну роботу тільки в Європі
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар
Другие страны -
Шеф-кухар
Другие страны -
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Другие страны, Киев , еще 2 города -
Шеф-повар
Другие страны -
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Другие страны, Днепр , еще 8 городов -
Шеф-повар
Другие страны