Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Вадим

Шеф-кухар, 125 000 грн

Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
40 лет
Город:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар, Дієтолог

с 03.2024 по наст. время (1 год 5 месяцев)
Спортивна організація Іспанія, Інші країни (Краса, фітнес, спорт)

3 разове харчування для великої спортивної команди в Іспанії.
Також дієтологія.

Шеф-кухар

с 12.2023 по наст. время (1 год 8 месяцев)
Кейтерінг, Варшава (Польща) (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухарем

с 09.2022 по 09.2023 (1 год)
Stuben am Alberg, Stuben Austria (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 02.2022 по 09.2022 (7 месяцев)
Готельний комплекс 4*, Баварія.Німетчиеа (Готельно-ресторанний бізнес)

Щодня готуємо з колективом для 100+чол.
Проходить фестиваль Pansions в Обермергау раз на 10років.
Приїзджають відвідувачі з різних країн світу.

Шеф-повар

с 05.2020 по 09.2020 (4 месяца)
Арабатська стрілка, Щасливцеве (Ресторан, готель)

Кухар

с 08.2019 по 03.2020 (7 месяцев)
Ержебет парк готель., Парад.Венгрия (Ресторан, шведский стол.)

Шеф-повар

с 01.2018 по 03.2019 (1 год 2 месяца)
Гриль-ресторан "Лє шалє"., Ровно (Гриль-Ресторан)

Підбір персоналу, складання калькуляційних карт, ревізія, інвентиризація, організація закупівлі якісних продуктів для кухні, організація правильної роботи усіх процесів у ресторані.

Су-шеф

с 08.2013 по 05.2017 (3 года 9 месяцев)
Ресторан "Козачок-Мисливець.", Київ (Ресторан, банкетний зал на 200чоловік)

Навчання та підбір персоналу, складання калькуляцій, ревізії, оновлення страв, пошук якісних продуктів

Повар

с 04.2011 по 10.2011 (6 месяцев)
La Colombina, Венеция Италия (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар, зам.директор

с 10.2008 по 03.2010 (1 год 5 месяцев)
Розважальний комплекс Совкі, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття і контроль всіх процесів кафе з нуля

Шеф-повар

с 05.2008 по 10.2008 (5 месяцев)
Ресторан Робінзон Крузо, Евпаторія (Гриль-Ресторан)

Відкриття ресторану з нуля!

Су-шеф

с 03.2005 по 06.2007 (2 года 3 месяца)
Сеть Козирна карта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Інститут Слов'янознавства

Товарознавство і експертиза в митній справі, Ровно
Высшее, с 2004 по 2008 (3 года 5 месяцев)

Товарознавство і експертиза в митній справі

РДТЕП

Технологія харчування, Ровно
Среднее специальное, с 2001 по 2004 (2 года 5 месяцев)

Техлологія харчування.Рестораний бізнес.

Дополнительное образование и сертификаты

Академія Ектора Хіменеса Браво

3місяці.Місто Київ

Зїзд шеф-кухарів м.Київ

Кожні три місяці

Знания и навыки

  • В спілці шеф-кухарів Києва.

Знание языков

  • Русский — средний
  • Французский — начинающий
  • Польский — начинающий

Дополнительная информация

Не палю та не вживаю алкоголь.Займаюсь спортом.Чесний.Прагну бути кращим у роботі та постійно навчатись та вдосконалюватись.Працелюбний.
Смачно готую та красиво видаю страви.
Проживаю у Варшаві
Розгляну роботу тільки в Європі

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: