Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 марта 2018

Татьяна

Секретарь, 4 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Глухівський національний університет імені Олександра Довженнка

Технологічна освіта, Глухов
Высшее, с 2009 по 2016 (6 лет 9 месяцев)

2013р. отрима диплом з відзнакою у Професійно – педагогічному коледж Глухівському національному університеті імені Олександра Довженка за спеціальністю "Технологічна освіта" та здобула кваліфікацію учитель технологій основної школи.
2015р. отрима диплом бакалавра з відзнакою у Глухівському національному університеті імені Олександра Довженка здобула ступінь бакалавра за напрямком підготовки Технологічна освіта здобула кваліфікацію вчитель технологій і креслення.
2016р.закінчила Глухівський національний університет імені Олександра Довженка здобула ступінь магістра за спеціальністю Технологічна освіта, здобула кваліфікацію викладач загально технічних дисциплін і методики навчання технологій, вчитель технологій, профільного навчання, креслення, безпеки життєдіяльності та інформатики.
Додаткова інформація:
2010р. пройшла курсову підготовку за напрямком " Користувач персонального комп'ютера " на базі професійно – педагогічному коледж Глухівського національного університету імені Олександра Довженка.
2015р. отримала посвідчення слухача підготовчих курсів з іноземної мови , на базі Глухівського національного університету імені Олександра Довженка.

Дополнительная информация

Ділові якості.
Відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді. Здібність до швидкого навчання.
ДОСВІД РОБОТИ:
2010р. - 2013р. проходила практику в ЗОШ I – III ступенів в Глухівській № 2.
2015р. - проходила практику в ЗОШ I – III ступенів в Глухівській школі інтернат.
2016р. проходила практику в базі професійно – педагогічному коледжі Глухівського національного університету імені Олександра Довженка та в Глухівському національному університеті імені Олександра Довженка.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: