Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2018 PRO

Наталія

Бухгалтер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
28 лет
Город проживания:
Николаев
Готов работать:
Николаев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший контролер-касир

с 05.2017 по 03.2018 (10 месяцев)
ФМОУ АТ "Ощадбанк", Николаев (Николаевская обл.) (Фінанси, банки, страхування)

Вести облік грошових коштів. Оформляти первинні касові документи: прибуткові та видаткові касові ордери.Проводити розрахункові операцій через РРО, вести книги обліку розрахункових операцій та складання звітів про використання РРО.Вести касову книгу.Забезпечувати безперебійну роботу каси.Здійснювати чітке і ввічливе обслуговування клієнтів.Не допускати поширення стороннім особам інформації, що складає комерційну таємницю підприємства.Регулярно надавати безпосередньому керівникові звіт про пророблену роботу за період.
У зовнішньому вигляді і поведінці, постійно дотримуватися ділової форми одягу, а також правил ділового етикету і розпорядку трудового дня, носити бейдж.Постійно працювати над підвищенням свого освітнього та професійного рівня, бути дисциплінованим, чітко виконувати доручення, проявляти ініціативу та мобілізувати себе на виконання поставлених задач.

Образование

МНАУ

Облік і аудит, Николаев (Николаевская обл.)
Неоконченное высшее, с 2012 по 2018 (6 лет 1 месяц)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: