Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 октября 2018 PRO

Таїсія

Оператор ПК, 1С бухгалтерія, 5 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Оператор ПК

с 12.2012 по 01.2017 (4 года 1 месяц)
ФОП Литвіцька І.Н., Вінниця (Торгівля)

На данній посаді в мої обов'язки входило оформлення товарно-транспортних накладних, здійснення взаєморозразунку клієнтів. Уся робота виконувалась в комп'ютерній програмі 1С. У момент відсутності адміністратора магазину виконувала ряд його обов'язків.

Образование

Школа #19

Вінниця
Среднее, с 1978 по 1989 (10 лет 8 месяцев)

Дополнительная информация

У період з 2007 по 2009 рік займала посаду менеджера-логіста з вантажно-транспортних перевезень по Україні,СНГ, Європі у ФОП Зразюк Є.В. У наступні роки працювала у товаристві з обмеженою відповідальністю "Сервіс-Регіон", де виконувала обов'язки менеджера-логіста. Основним завданням моєї роботи був пошук у комп'ютерній програмі "Ларді" транспорту та грузу для перевезення. Тобто, основна частина роботи виконувалась у комп'ютерному режимі.
Про себе можу сказати, що я відповідальна,пунктуальна, уважна до роботи, комунікабельна, вважаю, що саме працівник є обличчям компанії, тож завжди намагаюсь бути відкритою до людей, з якими працюю. Швидко переймаю новий досвід, не боюсь труднощів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: