Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 октября 2022 PRO

Людмила

Інженер з охорони праці, 18 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник сектору охорони праці

с 04.2006 по наст. время (18 лет 1 месяц)
придніпровська залізниця, ТзОВ "АРМО-ТЕКС", "ЕНРЕМО", Дніпро, Львів (Залізничний транспорт, ткацьке виробництво, ремонтно-монтажна у сфері дтек)

Організація та впровадження чинного законодавства з питань охорони праці на діючому підприємстві (залізниці) та з "нуля" на виробництві (тзов). Інструктажі, спецнавчання, перевірка знань з питань охорони праці та електробезпеки, розробка інструкцій з охорони праці, програм стажування за професіями та спецнавчання, декларування робіт підвищеної небезпеки, отримання дозволів на експлуатацію УПН та виконання робіт підвищеної небезпеки, організація проведення атестації робочих місць за умовами праці, медичних оглядів, підготовка відповідних наказів з питань охорони праці, електробезпеки та пожежної безпеки тощо.

Образование

Дііт

Організація перевезень на залізничному транспорті. Інженер., Дніпро
Высшее, с 1994 по 1999 (4 года 9 месяцев)

Суто залізнична освіта

Знания и навыки

Windows Впевненість

Знание языков

Украинский — выше среднего

Дополнительная информация

Працездатність, вирішення питань по колу своїх обов'язків, постійний пошук і вивчення нових нормативно - правових актів, самостійне прийняття рішень, несення відповідальності за прийняті рішення, вивчення НПАОП, вміння проводити перевірки стану охорони праці.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: