Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 мая 2018

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4815005

Токарь, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Підсобник

с 05.2015 по 09.2017 (2 года 4 месяца)
Агробуддеталь, Вінниця (Будівельно-ремонтна ,столярна.)

Виконував усі ремонтно-будівельні роботи під ключ.

Образование

Професійно технічне училище 11

Токар, Миколаїв (Миколаївська обл.)
Среднее специальное, с 1973 по 1976 (2 года 9 месяцев)

Вивчав токарну справу.Матеріали і технологія машинобудівництва.Технічне креслення.Допуски і технічні замірування.

Знания и навыки

Токар раціоналізатор.До кожної невеликої партії деталей різний

Знание языков

Русский — средний

Дополнительная информация

По закінченню учиглеща здобув професію (токаря чптвертого розряду), та працював на заводі ЮТЗ-"Зоря" м.Миколаїв, де пропрацював до травня 1977р.З 05.05.1977 по 24.05. 1979р.проходив військову строкову службу. По закінчнню служби прибув ум.Віннеця і влаштувався на завод Об'єднання "Жовтень"токарем четвертого розряду.В1983р.присвоїли токаря п'ятого розряду.Також у 1983р.здобув суміжну професію фрезерувальника третього розряду, но продовжував працювати токарем по 1987р.З Об'єднання " Жовтень"в1987.р.був відкомандированним на застройку будинків для пострадавших на Чернобільській АЕС с.Півні Фастівського рн.Київської обл., де працював каменярем третього розряду.В цьомуж році був направлений заводом на будівництво малосімейного будинку для заводчан.По закінченню будівництва знову працював токарем . В 1991р.був переведений токарем шостого розряду.В1992р.на базі ц.09 Обєднання"Жовтень" був переведенний на завод "Скиф" токарем по шостому розряду. В1993р.завод підходив до банкруцтва .Переводили електроенергію і металли на металлобрухт.Я питався збажанням.ротись.Невидержав такої політики і в серпні 1993р.був звільненним за власним бажанням.На цьому моя діяльність токаря здавалось скінчилася. Влаштувався вЖД-Майстерні по робочому договору токарем полуавтоматчиком де обслуговував десяток станків в зміну.Но при такій праці , зарплати достойної я так і не діждав.Доробив до закінчення договору і звільнився.Потім подався на заробітки по будівельні лінії.І так далі і все різне.А в основу ремонтно будівельні роботи,євроремонти.Проходив курси електрика і працював електриком з допуском до 1000V.

Вданий час пенсіонер.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: