Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 мая 2020

Тетяна

Рекрутер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
31 год
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Днепр, Киев, Львов, Одесса, Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

MS Office Windows Adobe Photoshop Adobe Premiere Pro Adobe Ділове спілкування Робота з людьми

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Польский — продвинутый
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Лещенко Тетяна Степанівна
Україна, м. Вінниця/ Польща, м. Краків
Маю своє житло.

Мета:
Заміщення вакантної посади в офісі. Набуття кваліфікації і життєвого досвіду, стабільність організації праці, отримувати достойну заробітну плату, соціальний пакет, працювати у дружнім колективі, набувати професійного росту в компанії.

Досвід роботи:
З 2008 - 2011 рік працюю фотографом, паралельно займаюсь графічним дизайном у ПП «Імідж» у вільний від школи та училища час.
З серпня 2013 року – працюю репортером та інтерв’юером на міському телеканалі ІТІ «ВІТА» і протягом 2011 - 2015 - фотограф. Подорожую. Даю уроки фотографiї. Працюю в дитячих таборах. Часто займаю посаду керівника гуртка.
2014-2015 рр. – працюю кореспондентом у малотиражній ексклюзивній газеті м. Києва.
Літо 2015 року – фотограф|менеджер з продажу на круїзному лайнері Prinsess.
2015- 2016 рр. - менеджер з нерухомостi в агенції "Prime Real Estate"/керівник відділу кадрів, пошук та підбір персоналу, рекрутація працівників на вакантні місця. Розробка рекламного матеріалу для залучення працівників, а також мотивація їхньої роботи.
2016-2017 рр. - керівник майстерні "Cчастливый Адрес" - агенція працевлаштування та нерухомості у м. Вінниця. (власна справа). Колектив - 20 осіб. Рекрутація та координування працівників. Продаж, оренда та обмін нерухомого майна на тереторії Вінницької області та АР Крим, м. Євпаторія.
Літо 2017 року – агент бюро в м. Варна, Болгарія, формування клієнської бази, залучення клієнтів до покупки курортної нерухомості, пошук нових працівників до бюро, а також нових кадрів до готельних та ресторанні комплексів.
Осінь 2017 року – рекрутер Українсько – Польського Центру, м. Вінниці.
27.11.17 – 20.02.2018 – працівник Clipрer\склад Asos, Wastwing – агенція Staffin. Фабрика Good Food – пакування продукції – бюро HR Consulting, паралельно самозанятий рекрутер, працюю з різними агенціями у м. Познань та за його межами. Маю деяких прямих працедавців – поляків.
Лютий 2018 - лютий 2020 рекрутер координатор у різних польських агенціях праці. Зокрема Krakowska Fala krakow, iwork Gdynia, Personel-International Gliwice-Krakow. За період перебування в Польщі працевлаштувала більше як 200 людей. Працюю з різними видами документів/оформляю їх на вимогу іноземців, займаюсь пошуком житла та поселенням кандидатів. Легалізацією їхнього побиту. Тісно співпрацюю з Стафіном, ХР, Паго ХР, Сільверджоб, ГРУПА прогрес, ЕВЛ і великою кількістю агенцій в Україні та Польщі. Влаштовую на навчання у Польщі з подальшим оформленням карти побиту.
Закінчила курс техніка адміністраціі при поліцеальній школі в м. Познань. Вивчаю курс BHP у м. Краків. Маю звичайний паспорт, біопаспорт, поданий вньосек до ужонду воєвудського для подальшого отриманя тимчасового побиту. Не боюся новоі роботи, швидко вчуся.

Навички:
Робота в Windows, робота з програмами MS Office, володію Adobe Photoshop, закінчила спец. Курси по вивченню даної програми, на любительському рівні володію програмою для відео монтажу – Adobe Premiere CS5. Воллодію пакетом програмного забезпечення PROShowProduser/можу розробляти будь яку сувенірну продукцію. Ділове спілкування, робота з людьми. Терпіння, розсудливість, людяність, толерантність. Комунікабельна , відповідальна, старанна, тактовна, уважна, цілеспрямована, неконфліктна, ініціативна, маю свою точку зору, а також свій погляд на життя, знаю, чого хочу, вмію знаходити спільну мову, швидко налагоджувати контакт з незнайомими людьми та працювати в колективі; хороша пам’ять, швидко навчаюсь новому. Володію технікою холодного дзвінка, маю чітке розуміння, як шаблонно вести діалог. Стресостійка!
Мови:
Українська – рідна, Російська – вільно.
Англійська – на базі школи, середній рівень, (говорю, читаю, перекладаю, пишу).
Мій рівень польської, вище середнього. Постійно знаходжуся в оточенні поляків.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: