Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 июня 2018 PRO

Наталія

Директор, юрист, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

юрист керівник

с 02.2000 по наст. время (24 года 2 месяца)
ЛОДА, ТОВ, Львов (виробництво)

Образование

ЛНУ ім. І. Франка

Юридичний (правознавство), Львов
Высшее, с 1997 по 2002 (4 года 8 месяцев)

закінчено з відзнакою

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Львівська обласна державна адміністрація (сектор з реприватизації державного майна). Співпраця з посадовими особами Прокуратури, СБУ, ДПА, ФДМ України. Участь та проведення апаратних нарад, розробка нормативних актів під ЛОДА, ЛОР та Адміністрацію Президента України. Ініціювання судових спорів в інтересах держави, участь у таких. Позасудове врегулювання майнових спорів.
2009 – 2018 рр.- адвокатська діяльність. Супровід діяльності іноземних інвесторів (нерезидентів та резидентів) на території Львівської області (реєстрація діяльності, в тому числі і в митних органах, отримання усіх необхідних дозвільних документів, укладення та супровід підписання угод, в тому числі міжнародних контрактів, проведення та участь у корпоративних нарадах, перемовинах контрагентів тощо). Сфера діяльності клієнтів: агробізнес, виробництво промислових товарів, переробна діяльність. Участь у відведенні земельних ділянок та отриманні дозволів на розробку кар’єрів (Закарпатська область).
2016 – 2018 рр. – співпраця з юридичною особою, предметом діяльності якої є виробництво устаткування у галузі автомобілебудування з використанням давальницької сировини. Повний супровід будівництва нового виробничого підрозділу такої, від аукціону з придбання права оренди земельної ділянки до введення в експлуатацію та експлуатація підрозділу (підготовка та отримання технічних умов, дозволів, розробка тендерних умов та пропозицій, перевірка контрагентів на відповідність заявленій інформації (ЄДРПОУ, НБУ, суди, правоохоронні органи тощо). Розробка та укладення договорів генпідряду та субпідряду. Укладення угод з усіма постачальними організаціями (газ, електропостачання, водопостачання та водовідведення). Супровід будівництва – проведення будівельних нарад, участь у таких, комунікація сторін будівництва (замовник, генпідрядник, підрядники, технагляд, ГАП, ГІП тощо). Надання інших юридичних послуг, в тому числі розробка внутрішніх нормативних актів та положень, статутних документів, представництво інтересів в судах в порядку адміністративного, господарського судочинства.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: