Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 мая 2020

Віктор

Адвокат

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
47 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адвокат

с 02.2017 по наст. время (7 лет 3 месяца)
Адвокат, Киев (Юриспруденція)

Образование

НЮА ім.Ярослава Мудрого

Слідчо-прокурорський, Харьков
Высшее, с 1994 по 1999 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Досвід роботи:
29.03.1999-14.12.2015 – робота в органах прокуратури на разних посадах;
15.12.2015-22.02.2017 року – індивідуальна юридична практика;
з 23.02.2017 року по даний час - адвокат
Досвід роботи в сфері кримінального та кримінально-процесуального права (захист підозрюваного, обвинуваченого, свідка на стадії досудового розслідування та в суді, оскарження рішень судів в апеляційних та касаційних інстанціях, представництво інтересів потерпілого на стадії досудового розслідування та в суді, достатні навики складання процесуальних документів на всіх стадіях досудового розслідування та в суді); цивільно-процесуального права, господарсько-процесуального права та адміністративного судочинства (складання претензій, позовів, апеляцій, касацій, представництво інтересів фізичних та юридичних осіб у загальних, адміністративних та господарських судах); цивільного та господарського права (складання та аналіз договорів), трудового права. Представництво інтересів клієнта у правоохоронних органах (прокуратура, СБУ, органи Національної поліції України).Супровід клієнтів під час перевірок контролюючими та правоохоронними органами.
Особисті дані:
- уміння працювати в напруженому і ненормованому режимі;
- уміння проводити детальний аналіз по конкретній справі;
- знання методик проведення перевірок та розслідування кримінальних правопорушень.
Ділові якості: прагну до самореалізації; маю здібність до логічних операцій в умовах дефіциту часу; ставлю високі вимоги до результатів своєї діяльності; відстоюю власну незалежність, свої погляди і переконання; виявляю самостійність у прийнятті рішень; наполегливий у досягненні своєї мети, комунікабельний.
Кращим показником діяльності адвоката вважаю реальну робота з клієнтом та відстоювання інтересів клієнта з кінцевим позитивним результатом в найкоротші терміни.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: