Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 июля 2018 PRO

Тетяна

Медична сестра, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Березань
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Медична сестра

с 05.2013 по наст. время (11 лет)
"НВМКЦ"ГВКГ Головний військовий госпіталь, Киев (Своєчасне надання першої медичної допомого,діагностика та лікування пацієнтів)

Маю 2 кваліфікаційну категорію за спеціальністю "Сестринська справа"

Акушерка

с 03.2012 по 05.2013 (1 год 2 месяца)
Київський пологовий будинок №5, Киев (Появі на світ нового життя)

Образование

Київський медичний коледж №3

"Акушерська справа".Здобула кваліфікацію акушерка, Киев
Среднее специальное, с 2009 по 2012 (2 года 6 месяцев)

Акушерка — що означає допомагати при пологах. Це молодший медичний дипломований спеціаліст, що має право самостійно на давати медичну допомогу при пологах, працювати в міських пологових будинках, гінекологічних стаціонарах, жіночих консультаціях, сільських фельдшерсько-акушерських пунктах, здоровпунктах, медпунктах і інших лікувально-профілактичних установах на посадах акушерки та завідувача фельдшерсько-акушерського пункту.
Акушерка — особлива професія. Вона першою приймає у свої руки нового жителя Землі. І від того тепла, яке вона дала йому в перші хвилини, багато залежить, бо в руках акушерки два життя. Новонароджена дитина. Це звичайність, бо в кожну секунду на землі народжується дитина. Це загадковість і незбагненність — бо з двох клітин за десять місяців формується найскладніший організм з усіх живих істот, і на світ з'являється людина. Для акушерки щедрість — абсолютна необхідність, вона закон її професії. У такій високогуманній професії, як акушерська, щирість і душевність повинні бути провідними якостями. Акушерка повинна займатися своєю справою за покликанням, любити свою професію і любити своїх пацієнтів — жінок і дітей.

Знания и навыки

Володію в/в,в/м,п/ш,забором крові,забором різних аналізів

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: