Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 февраля 2019

Віта

Логіст, помічник, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Звягель

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер по розширенню ринків збуту. Концепція В2В.

с 01.2012 по 07.2012 (6 месяцев)
Баядера Імпорт, Київ (Продаж)

Пошук нових клієнтів, формування бази даних, розробка рекламних матеріалів, ведення переговорів, ділова переписка. Робота з контрактами, івент компаніями, рекламними агенствами, холдингами, банками, підприємствами різних рівнів.
Вмію розуміти потенціал клієнта, розробити можливості для угоди/ контракту орієнтуючись по всій клієнтській базі. Планування довгострокових робочих цілей в роботі з клієнтом. Єфективний збір інформації і встановлення контакту з потенційним клієнтом. Успішно вести переговори по телефону і при зустрічі , при цьому використовувати заперечення і сумніви клієнта. Проводити єфективні призентації продукта/послуги в залежності від характеристик товару. Спонукати клієнта до здійснення покупки і доводити клієнта до завершення продажу або заключення угоди/контракту.

Менеджер зі збуту

с 07.2008 по 01.2012 (3 года 6 месяцев)
Баядера Імпорт, Київ (Продаж)

Формування первинної документаціі, аналіз ринку, робота з базою данних клієнтів. Робота в регіональному відділі, в підпорядкувонні 29 філіалів, ділова переписка, організація перевезень, доставка товару по складам. Документообіг, розрахунки рахунків, комунікація з філіалами, контроль дебіторської заборгованості. Організація процесу перевезень ( контроль доставки вантажу, координація роботи склад- транспорт-доставка). Формування звітів продажу, залишків по асортименту продукціі на підставі зведених таблиць, планування доставки товару як на основний склад так і розподіл по планам/долям філіалам/клієнтам. Оперативна взаємодія з іншими підрозділами компаніями. Обробка різних файлів Excel, Word, 1C:7, 1C:8.1.

Образование

НАУ

Менеджмент та логістика, спеціальність Логістика, Київ
Высшее, с 2004 по 2009 (4 года 11 месяцев)

Дополнительная информация

Ціль: отримати постійну роботу з перспективою карєрного росту, можливість проявити себе, як кваліфікованого спеціаліста, мати можливість проявити себе в інтересах компаніі, працювати і розвиватися.
Особисті якості: комунікабельна, ініціативна, відповідальна, стресостійка, цілеспрямована, вмію працювати в команді, легко навчаюсь всьому.
Навички: вільно володію українською, російською, середній рівень англійською. ПК корисиувач, маю права категоріх "В".

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: