Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 сентября 2018

Дмитрий

Агроном, менеджер з продажів ЗЗР, с/г техніки

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Агроном

с 03.2014 по наст. время (10 лет 2 месяца)
ФГ"Яблоко", Винница (Сільське господарство, агробізнес)

Виррщування сг культур,їх реалізація,оптимізація виробництва і автоматизація

Образование

ВНАУ

Агрономічний,Агроном, Винница
Высшее, с 2012 по 2018 (5 лет 5 месяцев)

Навчався у ВНАУ з 2012 року ,з 2014 паралельно працював в 2018 отримав ступінь магістра і вирішив що наступна ступінь мені не потрібна оскільки викладачем я бути не хочу. В 2016 році зайнявся саморозвитком в питаннях агрономії,продаж, економіки,психології і ораторського мистецтва.

Дополнительная информация

у ФГ"Яблоко" я отримав колосальний досвід по вирощуванню сн культур їх реалізації,закладці садів пасіки,янідників,створенні нових продуктів таких як ягідні соуси і варення із лісових продуктів. Маю 5 років досвіду водіння автомобіля категорій(B,C,BE,CE) та тракторів і комбайнів різної потужності і на це все в мене відкриті категорії. Займаюся саморозвитком. Вивчаю мікро і макро економіку,психологію. Проходив курси ораторського мистецтва та сертифікації продуктів.Займаюся спортом та веду здоровий спосіб життя,люблю стрибки з парашутом та екстремальний відпочинок на природі. У мене великі плани на життя,великі цілі тому я буду працювати дуже ефективно що буде корисно як для роботодавця так і для мене

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: