Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 августа 2018

Валерий

Менеджер по продажам, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
Тихоненко Валерій Віталійович

Ціль

Шукаю роботу в сфері торгівлі та сільського господарства , в якій зможу проявити себе в повній мірі, з гідним рівнем оплати та кар’єрного росту.

Особисті дані
Адреса: м.Вінниця вул.Г.Успенського №22.
Телефони: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 05.12.1982
Сімейний стан: одружений
Діти:син 5 років.
Особиста характеристика: працьовитий, пунктуальний, чесний, до роботи ставлюся з відповідальністю, намагаюся старанно та сумлінно виконувати свої обов’язки.
Організований, здатний навчатися в процесі роботи. Комунікабельний, неконфліктний. Люблю у всьому порядок та добру організацію. Отримую величезне задоволення при досягненні поставленої мети в процесі трудової діяльності.
Хочу знайти роботу, яка б відповідала моїм навичкам та умінням, в процесі якої б я зміг реалізувати себе і виявити свої здібності, з можливістю подальшого кар´єрного росту.

Освіта та досвід роботи:
2001-2006рр. – Вінницький державний аграрний університет. Факультт – агрономія, спеціальність - технологія зберігання та переробки продукції рослинництва;
2004р – стажування в республіці Польща (в сфері плодівництва)
2004-2005рр. – курси держслужбовців при Вінницькій облдерждміністрції.
2006 – стажування в Данії у сфері вирощування квітів та овочів;
2007-2010рр. - мережа магазинів побутової техніки та електроніки «АБВ - техніка», був звільнений в зв’язку із закриттям магазину;
2010рр. -2018 мережа магазинів побутової техніки та електроніки «Foxtrot» на посаді завідуючого відділом,продавцем та куратором з навчання персоналу.
30.04.2018-26.07.2018–вирощування салату,оператор,монтажник зрошувальних систем барабанного типу,водій навантажувача, тракторист в республіці Чехія.
Додаткова інформація: володію Microsoft Office, Internet Explorer, Excell,1С,Retail.Маю посвідчення водія(B,C). А також в досконалості володію польською,російською та англійською мовами.
Готовий та умію вчитись, не боюсь труднощів, хочу бути корисним та потрібним як професійний спеціаліст.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: