Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 сентября 2018

Катерина

Секретар, 6 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме

м. Рівне
вул. Д. Галицького, 9

тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

e –mail:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Лашко Катерина Володимирівна

Освіта: 2012-2015рр. – ДВНЗ «Рівненський коледж економіки та бізнесу», економічний факультет, спеціальність «Фінанси та кредит», отримала диплом молодшого спеціаліста.
У 2015 р. вступила у «Вінницький торгівельно-економічний інститут Київського національного торгівельно-економічного університету» на спеціальність «Державні фінанси» на заочну форму навчання в інтегровану групу.

Досвід: виконала курсову роботу з економіки підприємства на тему: «Інноваційні процеси на підприємстві та оцінка їх ефективності» та комплексну курсову роботу з банківських операцій та бухгалтерського обліку і звітності у комерційних банках на тему: «Економічна сутність лізингових операцій комерційних банків». Виконувала обов’язки практиканта у Державній Податковій Адміністрації. Проходження переддипломної практики, а також виробничої практики в філії ПАТ «Хрещатик» в м. Рівному. Отримала додаткову виробничу професію - касир в банку. З 01.07.2015р. по 01.10.2015р. працювала в не банківській кредитній установі «iCredit» на посаді кредитний консультант, без запису у трудову книжку. З 01.11.2015р. по 01.03.2016 р. працювала помічником бухгалтера у ФОП «Полюхович», без запису у трудову книжку. З 1.04.2016 по 07.11.2016 працювала в АБ «УКРГАЗБАНК» на посаді вахівець відділу супроводження клієнтів. З 01.12.2016 по 12.01.2018 працювала в ТОВ «ЕКОЛЛ» на посаді молодший керівник.

Особисті відомості: українка, 08.04.1997р.н., незаміжня.

Додаткова інформація : знання мов: українська – рідна, російська - вільно, англійська - з словником; маю навички роботи з комп’ютером , а саме з програмами 1С Бухгалтерія; Ліга-закон та пакетом програм MS Office (Word, Excel , PowerPoint , Access ).

Особисті якості: наполегливість, відповідальність, комунікабельність, швидке освоєння нової інформації, відданість дорученій справі.

Активність: під час навчання приймала активну учать у виховних заходах, наукових конференціях, позакласній роботі.

Рекомендації: будуть надані на вимогу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: