Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 февраля 2022 PRO

Михайло

Репетитор історії

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

викладач

с 09.2014 по наст. время (9 лет 8 месяцев)
НПУ ім. М. П. Драгоманова, Київ (Освіта, наука)

Образование

НПУ ім. М. П. Драгоманова

Історичний, Київ
Высшее, с 2006 по 2011 (5 лет)

Дополнительная информация

Мене звати Жолоб Михайло Петрович, 32 роки.
Кандидат історичних наук за спеціальністю історія України, доцент кафедри цивілізаційної історії та археології Центрально-Східної Європи історичного факультету Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. У 2014 році захистив дисертацію. Маю кількарічний досвід роботи університетського науково-педагогічного працівника та репетитора з історії.
Під час підготовки учня до здачі ЗНО з історії України поетапно ознайомлюю його з інформаційними блоками навчальної програми. На заняттях використовую різнотипні наочні матеріали, це сприяє закріпленню вивченого. Особливої уваги надаю спільному розв'язанню тестових завдань, що дозволяє не лише ознайомити учня з характером питань, які будуть винесені на ЗНО, а й забезпечує перевірку рівня засвоєних ним знань і виявлення сегментів навчального матеріалу, вивчення яких потребують додаткових зусиль.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: