Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 июля 2021 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5082292

Аудитор, бухгалтер-ревізор, менеджер

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Киев, Харьков

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Контролер-ревізор

с 05.2019 по наст. время (4 года 11 месяцев)
Сервісна компанія, яка надає підприємствам нафтогазової галузі спеціалізовані послуги, що дозволяють замовникам збільшувати видобуток.

Обов`язки:
Майже ті самі, що вказані в попередньому підприємстві.

Начальник сектору з контрольно - ревізійної роботи

с 06.2013 по 04.2019 (5 лет 10 месяцев)
Філія бурове управління «Укрбургаз» Акціонерного товариства «Укргазвидобування», Красноград (Найбільше бурове підприємство в Україні по виконанню повного спектру робіт з будівництва свердловин. До його складу входять 4 відділення бурових робіт та відділення технологічного транспорту та спецтехніки.)

Обов’язки:
Безпосереднє підпорядкування директору.
Виконання окремих доручень директора їх організація та контроль.
Керівництво сектором з 5 підлеглих.
Підготовка наказів, розпоряджень на проведення планових, позапланових перевірок, службових розслідувань (перевірок), раптових суцільних або вибіркових інвентаризацій, а також підготовка за результатами ревізій (перевірок) наказів та розпоряджень, з урахуванням погоджених з керівництвом пропозицій.
Проведення планових і за спеціальними завданнями, документальних ревізій (перевірок) виробничої та фінансово – господарської діяльності відділень з питань ефективності використання фінансових і матеріальних ресурсів, збереження грошових коштів і товарно-матеріальних цінностей; правильності і достовірності ведення бухгалтерського обліку і звітності, фінансових, кредитних та розрахункових операцій, дотримання касової дисципліни; правильності списання основних засобів, малоцінного інвентарю, матеріальних цінностей, паливно-мастильних матеріалів, запасних частин; раціонального використання технологічного транспорту і спеціальної техніки.
Проведення інвентаризацій паливно – мастильних матеріалів, основних засобів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів та проведення контрольних оглядів, запусків, замірів.
Оформлення результатів ревізій (перевірок), з описанням встановлених порушень, з відповідними посиланнями на норми чинного законодавства та внутрішніх розпорядчих документів.
Своєчасне надання на розгляд керівництву, звітів про проведення ревізій (перевірок), інформації про виявлені грубі порушення фінансової дисципліни, а також про факти перекручення звітності, зловживань, розтрат, розкрадання коштів та матеріальних цінностей, про обставини і умови, які сприяли здійсненню вказаних порушень і зловживань, а також надання пропозицій про заходи попередження подібних випадків у подальшому, притягненні винних осіб до відповідальності і відшкодуванню заподіяних збитків.
Неодноразова участь в комплексних документальних ревізіях виробничої та фінансово-господарської діяльності Філій АТ “Укргазвидобування”, згідно з наказами АТ “Укргазвидобування”.

Досягнення:
По наслідках ревізій (перевірок), службових розслідувань, керівництвом прийняті управлінські рішення (накази, розпорядження) за якими відповідальні особи притягнуті до дисциплінарної та матеріальної відповідальності, а деякі матеріали перевірок передані до правоохоронних органів. Встановленні інвентаризацією лишки оприбутковані, а нестачі та безпідставно списані товарно – матеріальні цінності, відшкодовані винними особами, шляхом перерахування коштів на рахунок підприємства.
Навести більш детальні приклади по вищевказаним досягненням не уявляється можливим в зв’язку з забороною розголошення відомостей, що становлять комерційну таємницю та конфіденційну інформацію підприємства.

Старший бухгалтер – ревізор сектору з контрольно – ревізійної роботи.

с 08.2004 по 06.2013 (8 лет 10 месяцев)
Філія бурове управління «Укрбургаз» Акціонерного товариства «Укргазвидобування», Красноград (Вказана в попередній формі)

Образование

Харківський державний економічний університет (зараз Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця)

Факультет «Облік і аудит», кваліфікація спеціаліст з обліку і аудиту. Денна форма навчання., Харьков
Высшее, с 1999 по 2004 (4 года 9 месяцев)

Додаткова освіта: З 01 вересня 2003 року по 12 жовтня 2004 року – вища школа менеджменту Харківського національного економічного університету (зараз Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця) зі спеціальності «Менеджмент організацій» – присвоєно кваліфікацію менеджер – економіст. Денна форма навчання.

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office 1С:Підприємство MS Outlook

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Готовність до відряджень.
Готовність до ненормованого робочого дня та оперативної реакції на можливі форс - мажори з метою їх усунення.
Водійське посвідчення (відкриті кат. А1; А; В1; В; С1; С)
Автомобіль.
Закордонний паспорт.
Рекомендації за вимогою.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: