Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 октября 2018

Дмитрий

Сотрудник для любой работы

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Ященко Дмитро Олександрович, народився 11 листопада 1996 року в м. Ромни Сумської області в родині робітників. За національністю українець.
В 2003р. пішов в перший клас загальноосвітньої школи №7 м. Ромни Сумської області області, яку закінчив у 2012 році.
В 2012р. вступив на перший курс в Роменський коледж КНЕУ на спеціальність «Обслуговування і ремонт обладнання нафтових і газових промислів», який закінчив в 2016 році.
В 2014р. пройшов підготовку водіїв категорії «Б».
В.2016р. пройшов виробничу практику при Роменському коледжі КНЕУ для здобуття робітничої професії «Слюсар з обслуговування нафтогазопромислового обладнання».
В 2016р. вступив до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу на газонафтопромисловий факультет за спеціальністю: “Буріння нафтових і газових свердловин” для здобуття вищого степеня освіти «Бакалавр» , який закінчив в 2018р.
2016р. вступив на кафедру військової підготовки ІФНТУНГ за спеціальністю «Паливно-мастильні матеріали», яку закінчив в 2018р.
В 2018р. вступив до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу на газонафтопромисловий факультет за спеціальністю: “Буріння нафтових і газових свердловин” для здобуття вищого степеня освіти «Магістр», де навчаюся на даний час на денній формі навчання.
В лавах Збройних Сил України та інших військових формуваннях не служив. Самостійною трудовою діяльністю не займався. Військову освіту отримав після закінчення кафедри військової підготовки.
Російською мовою володію вільно; англійською – читаю та перекладаю зі словником.
Неодружений.
Батько – Ященко Олександр Анатолійович, українець, 1971 року народження. Заступник начальника на Роменській НГРЕ. Проживає за адресою: м. Ромни Сумської області, вул. Надії Крупської, 146.
Мати – Демченко Людмила Володимирівна, українка, 1974 року народження. Швея на Роменській взуттєвій фабриці «ТаланПром». м. Ромни Сумської області, вул. Надії Крупської, 146.
Брат – Ященко Євгеній Олександрович, 2003 року народження. Учень Роменської ЗОШ №7. Проживає за адресою: м. Ромни Сумської області, вул. Надії Крупської, 146.
Я та мої родичі до кримінальної відповідальності не притягалися.
Зараз проживаю за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Північний бульвар 1А, кв.51.

11 жовтня 2018 р. __________ (Ященко Д.О.)
Підпис

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам