Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 января 2019

Дмитрий

Менеджер по продажам, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Єфімов Дмитро Володимирович
(8:00AM 07.11.1984 р. н.) Чернівецька обл. Вижницький р-н м.Вашківці, надалі проживав та навчався, переважно, у м. Вінниця.
Моб[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: закінчив в 2003 р. Вінницький технічній коледж, де отримав «спеціальність електромеханік з обслуговування електроустаткування автомобілів» 2005-2006 навчався в університеті Львівська політехніка за спеціальністю інженерна механіка (не закінчив)
2003-2004рр. працював слюсарем-електриком ІІІ розряду на високовольтній дільниці ТОВ «Чернівецький машзавод»
2004-2006рр. працював в м. Чернівці на приватному СТО «ТІR-сервіс» автоелектриком (ремонт електрообладнання вантажних авто)
2006-2008рр. Працював приватним чином електриком в будівельно-оздоблювальній бригаді
2008-2009рр. Проходив контрактну службу в ЗСУ на посаді «Водій-електрик»
Є водійські права категорії «В С»
2009-2012рр. В приватній фірмі працював майстром з ремонту-налагодження та монтажу медичного обладнання (стерилізатори )
02.2013 - 05.2013рр. Працював електромонтажником силових мереж та електроустаткування в ТОВ «Енерджі сервіс»
02.2013-10.2014рр. Працював менеджером (роздрібного продажу) в електротехнічному магазині «Вольт Ампер»
02.2015-06.2016рр. Працював менеджером з постачання-збуту в світло-електротехнічному магазині «Світлоград»; приймав участь в облаштуванні відділу роздрібних продаж світло-електротехнічних товарів (оздобленні, пошуку постачальників ,товарному наповненні, організації торгівельного процесу, загалом все необхідне для подальшої злагодженої роботи магазину).
05.2016-03.2018рр. Працював менеджером зі збуту в безготівковому відділі електротехнічної компанії «Firefly»; приймав участь у відкритті-оздобленні та залученні нових клієнтів; вів документообіг пов’язаній з постачанням-продажем товарів.
04.2018- Працюю менеджером із збуту світлотехнічної продукції м.Київ ТОВ «Квантула»
Намагаюсь отримати роботу споріднену з отриманою освітою та отриманим під час праці на різних підприємствах досвідом. Маю здібності освоювати нові спеціальності та підвищувати свій досвід у вже отриманих.
Знання комп’ютера та Інтернету знаходяться на рівні впевненого користувача. Маю досвід роботи в 1С, як користувач-продавець, так і займався постановкою технічних завдань для програміста (з метою налаштування та оптимізації продажу).
Відповідально ставлюсь до поставлених завдань, незалежно від роду діяльності. Нормально адаптуюсь в колективі, незалежно від статі, вікової категорії та рівня досвіду та освіти співробітників. В поставлених на роботі завданнях намагаюсь розбиратися та аналізувати, задля підвищення ефективності виконуваної роботи.
Пріоритетним напрямком в роботі є підвищення рівня знань та досвіду, просування по кар’єрних сходах не поступаючись своїм принципам та ідеалам.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: