Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 февраля 2022

Сергій

Инженер-электрик, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Електромонтер

с 08.2007 по 08.2017 (10 лет)
ПАТ "ДТЕК Дніпрообленерго", Підгородне (Енергетика)

Працював електромонтером з ремонту і обслуговування розподільчих пристроїв підстанцій 0,4-154 кВ, ЛЕП 0,4-154 кВ. Вмію читати принципові електричні схеми та малювати їх на ПК в електронному зразку. Знаю роботу ПК, вмію добре працювати з документами.

Образование

Національний Гірничий Університет

Електротехнічний, Системи електропостачання, Дніпро
Высшее, с 2011 по 2016 (4 года 4 месяца)

Ця освіта, має найвищий рівень в НГУ, тому що нічого не працює в світі без енергії і електрообладнання. Вона складається із теоретичного навчання та практики в роботі Систем Електропостачання 0,23 кВ - 1150 кВ.

Знания и навыки

Користувач ПК Знаю розміри метізів, вмію працювати із електроінструментом

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Всім добрий день, мене звуть Сергій, мені 33 роки, Шукаю хорошу роботу в престижній компанії або фірмі енергетичного напряму на посаду інженера-електрика, мій досвід роботи складає 10 років. Є вища освіта НГУ, факультет систем електропостачання. Хочу працювати і заробляти у відповідності моєї професії від 15 000 - 50 000 грн, це цілком стабільна зарплата у наш час. Щодо моєї спеціалізації, не хвалитимуся знаю не мало, це конструктивні особливості Електропідстанцій 0,4-1150 кВ, ЛЕП 0,4-154 кВ, режими роботи, оперативні перемикання ПС, ПТЭ, ПББЭ, ПБ, ОП. Знання ПК. Не багато про себе, добрий, знаючий, ввічливий, комунникабельный, відповідальна людина. Можу і хочу працювати і в інших індустріях не лише в енергетиці. Дзвоніть по номеру телефону [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: