Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 марта 2024 PRO

Оксана

Няня-гувернантка, 10 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вихователь

с 06.2019 по 04.2022 (2 года 10 месяцев)
ЧОДБ санаторій,Сосновий Бір', Черкаси (дитячий багатопрофільний санаторій)

У перід із 1993 по 2018р працювала на посаді учителя украінськоі мови і літератури,зарубіжноі літератури.Із 2019 по квітень 2022 року-вихователь ЧОДБ санаторію ,Сосновий Бір'Працювала із дітьми різновіковоі групи,знаю індивідуальнийпідхід до кожноі дитини.Творча,ерудована,неконфліктна,дисциплінована,відповідальна.Пройшла переатестацію педагогічних працівників у квітні-травні 2022 року.Користуюсь авторитетом серед дітей і батьків

Образование

Черкасий педагогічний інститут

Учитель украінськоі мови і літератури, Черкаси
Высшее, с 1988 по 1993 (5 лет)

Знания и навыки

Відповідальна,старанна,неконфліктна

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Я.Опанасенко Оксана Володимирівна, 07. 09. 1971.р.н.,проживаю у м.Черкаси, освіта вища.педагогічна. 24 роки безперервного стажу роботи учителем украінської мови та літератури.Людина творча, ерудована. компетентна. не конфліктна.Маю нагороди відділу освіти за сумлінну багаторічну працю та роботу з обдарованими дітьми. Розлучена,маю двох дорослих дітей.Працювала нянею уКиєві у сім*і із дітьми віком 2, 10 роки.Знаю методики розвитку дітей дошкільного та шкільного віку У період із червня 2019 по квітень 2022 року працювала на посаді вихователя при ЧОДБ санаторіі ,Сосновий Бір' із дітьми різновікових категорій,де зарекомендувала себе як відповідальний,творчий працівник.Пройшла переатестацію педагогічних працівників у квітні-травні 2022 року. Працювала також на посаді асистента вихователя із дітьми із ООПу ДЗО,вихователем у групі компенсаційного типу із дітьми 4-5р. Шукаю роботу няні, або вихователя, бажано із проживанням у м. Києві. конт. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Помiчник вихователя
Черкассы

Практичний психолог, няня, вихователь
Черкассы

Вихователь
Черкассы

Няня
Черкассы

Няня
15000 грн, Черкассы

Вихователь
Черкассы

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: