Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 января 2019

Роман

Копірайтер, рерайтер (SEO-оптимізація), 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Калуш
Готов работать:
Калуш, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Контактна інформація
Симчич Роман Миколайович
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), на мобільному присутній Viber, Telegram, WhatsApp
електронна пошта – [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
проживаю в місті Калуш, Івано-Франківська область.

Досвід роботи та навички
Протягом 5 років працював контент-менеджером, а саме – наповнював текстом сайти в рекламних цілях, в тому числі використовуючи біржу посилань Go Get Links, Miralinks, Блогун. На даний момент працюю на біржі копірайтингу, входжу в ТОП 400 кращих авторів (посилання на профіль - https://advego.com/profile/Dioxyde/ ). Швидкість набору тексту – 500 знаків в хвилину, володію десятипальцевим сліпим методом.
Добре знаю російську та українську мови, також маю свій власний канал на YouTube, знайомий з монтажем відео, обробленням звуку (середній рівень) Пропоную переглянути та оцінити рівень умінь – https://www.youtube.com/watch?v=eMEKSMHGrkg&t=314s . Маю базові навички в роботі з Adobe After Effects, Cinema 4D

Вимоги до працедавця
Перш за все – це віддалена робота, оскільки в цьому випадку я працюю саме за своїм комп’ютером, використовуючи свою клавіатуру, а високий комфорт при роботі безпосередньо впливає і на результат. Також працюю тільки з адекватними працедавцями, які знають, чого саме хочуть, наприклад, безглуздо вимагати сео-оптимізацію тексту, даючи 50 ключових слів, які не можна відмінювати, а сам текст має бути об’ємом не більше 100 слів.

Вимоги до заробітної плати
В принципі, можу працювати і не офіційно, оплата або на карту Приват Банку, або ж на WebMoney. Розгляну будь-які інші пропозиції, стосовно оплати роботи, в тому числі її рівня.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: