Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 марта 2021 PRO

Наталія

Менеджер з систем якості

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Кривой Рог

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний технолог

с 06.2000 по наст. время (23 года 11 месяцев)
ТОВ "Бакалія", Івано-Франківськ (виробництво чаю, безалкогольних напоїв, хлібобулочних виробів, сухих сніданків)

• Здійснення контролю дотримання вимог технологічного процесу виробництва.
•Організація приймання, зберігання сировини та матеріалів, переробки сировини, виготовлення та зберігання готової продукції.
•Розробка нових і вдосконалення існуючих технологій виробництва харчової продукції.
•Розширення асортименту продукції.
•Розробка, погодження, реєстрація технологічної документації, отримання висновків санітарно-епідеміологічної експертизи.
•Актуалізація та розповсюдження по підприємству внутрішньої та зовнішньої нормативно-технічної документації.
•Контроль за дотриманням відповідності показників якості та безпечності сировини, напівфабрикатів та готової продукції вимогам нормативної документації.
•Організація роботи виробництва, планування виробництва, координація діяльності підрозділів підприємства.
•Контроль робочих графіків та змін на виробництві.
•Контроль роботи персоналу.
•Розробка норм розходу матеріалів.
•Організація технологічного та бухгалтерського обліку на всіх стадіях виробництва.
•Метрологічне забезпечення виробництва та виробничої лабораторії.
•Внесення пропозицій по підвищенню якості і зниженню собівартості продукції.
•Досвід роботи з Держспоживстандартом України, МОЗ України, Держпродспоживслужбою, Укрметртестстандарт.
•Контроль особистої гігієни та виробничої санітарії на підприємстві.
•Створення, атестації та організація роботи виробничої лабораторії по визначенню органолептичних, фізико-хімічних показників (вміст вологи, домішок, золи, екстрактивних речовин, ефірних олій, радіонуклідів), мікробіологічних показників (загальне забруднення, БГКП, E.coli, плісеневі гриби, дріжджі, B.cereus, патогенні мікроорганізми в т.ч. бактерії роду Salmonella).
•Розробка, впровадження та функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів, системи управління якістю на вимоги стандартів ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001.
• Проведення внутрішніх аудитів та аудитів постачальників.
•Cертифікація підприємства на вимоги міжнародного стандарту FSSC 22000 (ISO 22000+ISO/TS 22002-1) в т.ч. системи НАССР у компанії "СЖС Україна" .
•Підготовка виробництва до сертифікації на вимоги стандартів BRS, IFS.

Образование

Український державний університет харчових технологій

Технологія цукристих речовин, Київ
Высшее, с 1995 по 2000 (4 года 9 месяцев)

Спеціаліст, стаціонарна форма навчання, диплом з відзнакою
Навчання у компанії "СЖС Україна" -«Порядок проведення внутрішніх аудитів», «Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на вимоги стандарту FSSC 22000»

Дополнительная информация

-вміння керувати колективом до 80 чол., забезпечувати безперебійну роботу виробництва, контролювати якість, кількість продукції;
- впевнений користувач ПК (Word, Exсel);
- розвинуті лідерські якості, відповідальність, активність, ініціативність, пунктуальність, комунікабельність;
- здатність і бажання до навчання та вдосконалення професійних навиків.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: