Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 ноября 2020 PRO

Наталія

Спеціаліст з розробки та впровадження системи якості (НАССР)

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Кривой Рог

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний технолог

с 06.2000 по наст. время (23 года 11 месяцев)
ТОВ "Бакалія", Івано-Франківськ (виробництво чаю, безалкогольних напоїв, хлібобулочних виробів, сухих сніданків)

Здійснення контролю дотримання вимог технологічного процесу виробництва.
Розробка нових і вдосконалення існуючих технологій виробництва харчової продукції.
Розширення асортименту продукції.
Метрологічне забезпечення виробництва та виробничої лабораторії.
Досвід роботи з Держспоживстандартом України, МОЗ України, Держпродспоживслужбою, Укрметртестстандарт.
Контроль особистої гігієни та виробничої санітарії на підприємстві.
Створення, атестації та організація роботи виробничої лабораторії по визначенню органолептичних, фізико-хімічних показників (вміст вологи, домішок, золи, екстрактивних речовин, ефірних олій, радіонуклідів), мікробіологічних показників (загальне забруднення, БГКП, E.coli, плісеневі гриби, дріжджі, B.cereus, патогенні мікроорганізми в т.ч. бактерії роду Salmonella).
Розробка, впровадження та контроль функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів, ситеми управління якістю на вимоги стандартів ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001.
Керівник групи безпечності, внутрішній аудитор
Cертифікація підприємства на вимоги міжнародного стандарту FSSC 22000 (ISO 22000+ISO/TS 22002-1) в т.ч. системи НАССР у компанії "СЖС Україна" .
Підготовка виробництва до сертифікації на вимоги стандартів BRS, IFS.

Образование

Український державний університет харчових технологій

Технологія цукристих речовин, Київ
Высшее, с 1995 по 2000 (4 года 9 месяцев)

спеціаліст, стаціонарна форма навчання, диплом з відзнакою

Дополнительное образование и сертификаты

СЖС Україна, «Порядок проведення внутрішніх аудитів», «Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продукт"

2015, 5 днів

Дополнительная информация

вміння керувати колективом до 80 чол., забезпечувати безперебійну роботу виробництва, розробка, впровадження та контроль функціонування системи менеджменту харчової безпеки;
впевнений користувач ПК (Word, Exсel);
розвинуті лідерські якості, відповідальність, активність, ініціативність, пунктуальність, комунікабельність;
здатність і бажання до навчання та вдосконалення професійних навичок.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: