Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 октября 2022 PRO

Марія

Економіст, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець

с 08.2019 по наст. время (4 года 9 месяцев)
ПАТ "СК Українська страхова група", Ровно (Фінанси, банки, страхування)

Робота з клієнтами,оформлення договорів страхування, надання інформації по страхових продуктах, ведення звітної документації.

економіст

с 03.2003 по 12.2018 (15 лет 9 месяцев)
АТ "Державний ощадний банк України", Рівне (банкіська)

Образование

Тернопільська академія народного господарства

Менеджмент зовнішньо-економічної діяльності, Тернопіль
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Резюме

Грабовецька Марія Тарасівна

Дата народження: 01.09.1983 р.
Сімейний стан: незаміжня
Адреса: м. Рівне
Мобільний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Стаж: 15 років

ОСВІТА :
У 2000-2004рр.навчалась в Тернопільській академії народного господарства за спеціальністю «Менеджмент зовнішньо-економічної діяльності» і здобула кваліфікацію бакалавра з менеджмента зовнішньо-економічної діяльності.
У 2004-2005рр. навчалась в магістратурі Тернопільської академії народного господарства за тією ж спеціальністю.

ДОСВІД РОБОТИ:
- з березня 2003р. по лютий 2013р. працювала бухгалтером сектора-розрахунковий центр відділу організації бухгалтерського обліку, звітності та контролю філії-Рівненське обласне управління ВАТ Державний ощадний банк України (продаж кредитних ресурсів, проведення платежів по системі Клієнт-банк, формування документів, формування звітів про рух коштів та ін.).
- з лютого 2013р. переведена на посаду провідного економіста сектора супроводження операцій за платіжними картками відділу бек-офісу того ж банку (контроль за встановленням кредитних лімітів по карткам, здійснення зарахування коштів в межах зарплатних проектів, виплати пенсій та грошових допомог, контроль за автоматизованим зарахуванням коштів на рахунки фізичних осіб, робота з супроводженням пакету документів юридичних справ за рахунками з використанням платіжних карток та ін.).
з серпня 2019р. працюю фахівцем в ПАТ "СК Українська страхова група" ( робота з клієнтами, оформлення договорів страхування, надання інформації по страхових продуктах, ведення звітної документації


ЗНАННЯ І НАВИЧКИ: Володіння комп'ютером на рівні досвідченого працівника (Word, Excel, Windows Commander, FAR manager, пошта),1С Базові знання англійської мови . Володіння оргтехнікою: міні АТС, факс, ксерокс.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Відповідальна, комунікабельна, здатна швидко адаптуватись до нової роботи, дисциплінована, старанна, швидко навчаюся усьому новому, маю бажання працювати та самовдосконалюватися з метою професійного кар’єрного росту.
Маю велике бажання змінити сферу діяльності та розвиватись в нових напрямках.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: