Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Ксенія

Координатор заходів, 50 000 грн

Рассматривает должности:
Координатор заходів, Фахівець з гостинності
Вид занятости:
полная
Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Head of project

с 05.2023 по наст. время (2 года 3 месяца)
ARMADUM LAWYERS, Київ (Юриспруденція)

Пошук потенційних клієнтів, та робота з ними. Холодній/теплі дзвінки. Підписання договорів. Збір необхідних документів юристу, та контроль вирішення питань між клієнтом та юристом.

Організатор з постачання електроенергії

с 06.2022 по 05.2023 (11 месяцев)
Energum, Київ (Енергетика)

Head of project

с 07.2021 по 02.2022 (7 месяцев)
ARMADUM LAWYERS, Київ (Юриспруденція)

Пошук потенційних клієнтів, та робота з ними. Холодній/теплі дзвінки. Підписання договорів. Збір необхідних документів юристу, та контроль вирішення питань між клієнтом та юристом.

Продавець-консультант

с 11.2020 по 06.2021 (7 месяцев)
Атб, Київ (Роздрібна торгівля)

Відповідальність за наявність товару на поличках, слідкування за терміном придатності та наявність під кожним товаром актуальним цінником. Робота з клієнтами на касі.

Адміністратор

с 08.2020 по 11.2020 (3 месяца)
Ресторан «Любчик», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Введення документообігу. Прийом та замовлення товарів. Написання звітів. Закриття зміни. Спілкування з персоналом та гостями закладу. Робота з конфліктами.проведення інвентаризацій. Знання касової дисципліни.

Консультант

с 06.2020 по 07.2021 (1 год 1 месяц)
Атб і Райфайзен банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Спілкування з клієнтами, стосовно банківських послуг. Правильне заповнення документації при відкритті банківської картки.

Продавець-консультант

с 05.2020 по 08.2020 (3 месяца)
АТБ-маркет, Київ (Роздрібна торгівля)

Відповідальність за наявність товару на поличках, слідкування за терміном придатності та наявність під кожним товаром актуальним цінником. Робота з клієнтами на касі.

Адміністратор

с 08.2019 по 04.2020 (8 месяцев)
Остання барикада, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Введення документообігу. Прийом та замовлення товарів. Написання звітів. Закриття зміни. Спілкування з персоналом та гостями закладу. Робота з конфліктами.проведення інвентаризацій. Знання касової дисципліни. Зустріч гостей, проведення екскурсії закладу

Менеджер

с 06.2019 по 08.2019 (2 месяца)
Пивна Дума, мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Введення документообігу. Прийом та замовлення товарів. Написання звітів. Закриття зміни. Спілкування з персоналом та гостями закладу. Робота з конфліктами.проведення інвентаризацій. Знання касової дисципліни.

Керуючий рестораном

с 08.2016 по наст. время (9 лет)
Restaron, кафе «Шампанерія Х&Х», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей, проведення співбесід, складання робочого графіку працівників, робота з ПК, робота з документацією, проведення інвентаризації, рішення конфліктних ситуацій, щоденне спілкування з персоналом, робота над мотивацією персоналу.

Адміністратор

с 09.2012 по 08.2016 (3 года 11 месяцев)
Restaron (кафе «Кентавр», ресторан «Мон Піус»), Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей, складання робочого графіку працівників, робота з ПК, робота з документацією, рішення конфліктних ситуацій, щоденне спілкування з персоналом, робота над мотивацією персоналу.

Офіціант

с 07.2010 по 05.2011 (10 месяцев)
ресторан "Прага", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування та спілкування гостей.

Стажер

с 07.2009 по 08.2009 (1 месяц)
Мережа готолей «Орбіс», Замость, Польша (Готельно-ресторанний бізнес)

Приймала участь в міжнародному стажуванні в Польщі, в м.Замость, в мережі готелей «Орбіс» . Працювала помічником шеф-кухаря, допомагала в оформленні бенкетного залу, обслуговувала гостей ресторану.

Практикант

с 03.2008 по 06.2008 (3 месяца)
Від Львівського Інституту Економіки та Туризму, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приймала участь у міжнародному обміні студентами із м.Меццоломбардо, Італія. Проходила стажування на базі навчання школи Італії.
Проходила технологічну практику на базі
НЛВКГ та ДС «Мандрівник», під час якої розробила технологічні та калькуляційні карти страв з морепродуктами, та відпрацювала їхню технологію приготування.

Практикант

с 05.2007 по 06.2007 (1 месяц)
НЛВГ і ДС «Мандрівник», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Проходила навчальну практику НЛВКГ та ДС «Мандрівник», під час якої ознайомилася з організацією роботи підприємства.

Образование

Львівський Інститут Економіки та Туризму

Факультет харчової промисловості; інженер-технолог харчування, Львів
Высшее, с 2006 по 2011 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Тренінг О. Мусатова " Управління кухнею"

2015 рік, 2 дня

Знания и навыки

  • MS Office
  • R-Keeper
  • Комунікабельність
  • Відповідальність
  • Здатність до навчання
  • Ведення документації
  • Організованість
  • Привітність
  • Уміння користуватись оргтехнікою
  • Ведення CRM
  • Знання офісних програм
  • Грамотна усна та письмова мова
  • Оперативність

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Польский — начинающий
  • Французский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: