Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 мая 2022 PRO

Костянтин

Головний бухгалтер, заступник гол. бухгалтера, фінансовий аналітик

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер

с 09.1998 по 09.2020 (22 года)
ТОВ Моноліттрансбуд, Івано-Франківськ (Будівництво,виробництво,торгівля)

Образование

ХФЕІ

Бухгалтерський облік, Харків
Высшее, с 1997 по 1998 (1 год 1 месяц)

ІФДТУНГ

Енергопостачання, енергозбереження, Івано-Франківськ
Высшее, с 1993 по 1998 (5 лет 5 месяцев)

Знания и навыки

M.E.Doc Клієнт-Банк Бухгалтерський облік Арт-Звіт

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Резюме

претендента на посаду головного
бухгалтера,заступник головного бухгалтера,
провідного (єдиного) бухгалтера
м.Івано-Франківськ
за домовленністю
Марцевой Костянтин Євгенович : народився «02» вересня 1975 р. в м.Івано-Франківську,
Освіта – вища: 1994-1998 р. – навчання в Івано-Франківському державному технічному університеті нафти і газу на вечірньому факультеті за спеціальністю «Електропостачання та електрозбереження», паралельно 1997-1998 р. навчався в Харківському фінансово - економічному інституті за фахом «Бухгалтерський облік».
Робочий стаж:
- 1998-2000 р. – ДП «Барва-Транс ВАТ фірми «Барва»( транспортні послуги, гуртова торгівля, кількість працюючих – 90 чоловік.) займав посаду головного бухгалтера, в підпорядкуванні знаходився колектив бухгалтерії в складі 3-х чоловік.
Перелік обов’язків: формування бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, контроль касової, фінансової дисципліни, робота з банківськими установами(підприємство відносилось до категорії великих з повним пакетом звітності).
- 2000-2005 р. - робота на малих підприємствах на посаді головного бухгалтера (транспортні послуги , гуртова торгівля)
Перелік обов’язків: формування бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, контроль касової, фінансової дисципліни, робота з банківськими установами(підприємства відносились до категорії малих ).
- 2005-2006 р. – ТзОВ «БК Комфорт буд-2»(житлове та промислове будівництво, виробництво бетонних сумішей, транспортні послуги, кількість працюючих – 300 чол.) займав посаду бухгалтера, виконував обов’язки головного бухгалтера, в підпорядкуванні знаходився колектив бухгалтерії в складі 3-х чоловік.
Перелік обов’язків: формування бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, контроль касової, фінансової дисципліни, (підприємство відносилось до категорії великих з повним пакетом звітності).
- з 07 по12 міс. 2006 р. – знаходився на обліку в центрі зайнятості.
- 2006 -2007 р. – ТзОВ «МонолітТрансБуд» (житлове та промислове будівництво, виробництво бетонних сумішей, кількість працюючих – 200 чол.) займав посаду заступника головного бухгалтера, за відсутності головного бухгалтера
Перелік обов’язків: допомога в формуванні бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, контроль касової, фінансової дисципліни та використання ТМЦ за призначенням.
- 2007 – 2009 р. ДП «Завод якісних бетонів ТзОВ «МонолітТрансБуд» (виробництво бетонних та пінобетонних сумішей, транспортні послуги, гуртово-роздрібна торгівля, кількість працюючих – 60 чол.), в підпорядкуванні знаходився колектив бухгалтерії в складі 5-х чоловік.
Перелік обов’язків: формування бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, контроль касової, фінансової дисципліни, робота з банківськими установами(підприємство відносилось до категорії великих з повним пакетом звітності).
Управлінський облік, формування платіжних бюджетів та бюджетів доходів і витрат а також контроль за їх дотриманням і виконанням.
- 2010 р-2016 р. ТОВ «Карпатська агропромислова компанія»(оптова торгівля, ЗЕД, кількість працюючих 25 чол.)
- ТОВ «АКВА ВІТА ІФ»(виробництво газованої питної води, кількість працюючих 7 чол.)
Перелік обов’язків: формування бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, контроль касової, фінансової дисципліни, робота з банківськими установами
Знання 1 С Бухгалтерії 7.7, 8.3 в тому числі конфігурацій «Підрядник будівництва» та «Торгівля + склад Фрайчайзінг» , офісних програм, робота з клієнт-банком.
- 2017 р. ТОВ «Ювента-Захід» (гуртова торгівля) Повний спектр обов’язків, починаючи від кадрового обліку і закінчуючи обов’язками головного бухгалтера.
- 2018 р. ПП «Анонс-Контракт», ПП «Кнайпа» (Видавництво, ресторанний бізнес). Перелік обов’язків – ведення бухгалтерського обліку в повному обсязі.
- 2018-2019 р. ТОВ «Фомич»,ТОВ «Бурштин-ІФ» (готельно-ресторанний бізнес)ведення обліку в повному обсязі. Перелік об’єктів:Два готельно-ресторанних комплекси в с.Поляниця.
Дві юридичних особи на спрощеній системі оподаткування,10 ФОПів (2-3 гр.,загальна система,акциз)

На даний момент проживаю за адресою м.Івано-Франківськ.
Тел.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Марцевой К.Є.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: