- PRO
Володимир
Інженер-технолог
- Рассматривает должности:
- Інженер-технолог, BIM-спеціаліст, Спеціаліст технічної підтримки, Інженер з підготовки виробництва, Диспетчер
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 27 лет
- Город:
- Тернополь
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5418373/
Опыт работы
Директор ресторану
с 10.2023 по наст. время
(1 год 10 месяцев)
Мурава Парк Релакс, ТОВ, Бучач (Готельно-ресторанний бізнес)
•Стратегічне планування, відкриття та розвиток бару.
•Формування концепції закладу: інтер’єр, меню, атмосфера, позиціонування.
•Найм, навчання та управління персоналом (бармени, офіціанти, адміністратори, охорона).
•Контроль закупівель алкоголю, продуктів та витратних матеріалів.
•Забезпечення дотримання законодавства щодо продажу алкоголю, ведення всієї необхідної документації та дозволів.
•Встановлення стандартів обслуговування, контроль якості напоїв і сервісу.
•Ведення фінансової звітності: облік витрат, доходів, зарплат, касової дисципліни.
•Розробка маркетингової стратегії (акції, івенти, просування у соцмережах).
•Управління репутацією: взаємодія з гостями, обробка відгуків, вирішення конфліктних ситуацій.
•Контроль за дотриманням правил безпеки, гігієни та санітарних норм
Директор підприємства
с 04.2023 по наст. время
(2 года 4 месяца)
Бабусин рецепт, Бучач (Роздрібна торгівля)
•Організація та контроль повного циклу виробництва: від підбору сировини до готового продукту (вареники, пельмені, голубці тощо).
•Розробка та впровадження рецептур, технологічних карт та стандартів якості продукції.
•Закупівля інгредієнтів та витратних матеріалів, робота з постачальниками.
•Найм, навчання та координація працівників (ліпників, пакувальників, водіїв, менеджерів).
•Контроль дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил безпеки харчових продуктів.
•Пакування, зберігання та логістика доставки продукції.
•Ведення фінансового обліку, ціноутворення, формування бюджету підприємства.
•Розробка та реалізація маркетингових стратегій (брендинг, соцмережі, акції).
•Реєстрація підприємства, отримання дозвільної документації (ветеринарні свідоцтва, сертифікати відповідності тощо).
•Комунікація з клієнтами, обробка замовлень, збір відгуків для покращення якості.
Директор підприємства
с 07.2021 по 04.2025
(3 года 9 месяцев)
Сушірум, Бучач (Роздрібна торгівля)
Організація та управління всіма бізнес-процесами закладу (закупівлі, персонал, фінанси, маркетинг).
•Формування меню, контроль якості страв і сервісу.
•Найм, навчання та мотивація персоналу (кухарі, офіціанти, кур’єри).
•Ведення обліку витрат, доходів, товарних залишків і касової дисципліни.
•Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних норм і стандартів HACCP.
•Розвиток бренду, просування у соцмережах, участь у рекламних кампаніях.
•Взаємодія з постачальниками: пошук, переговори, контроль якості поставок.
•Робота з клієнтами: обробка відгуків, вирішення конфліктних ситуацій.
•Ведення дозвільної документації та взаємодія з контролюючими органами.
•Аналіз ринку та конкурентів з метою покращення продукту та сервісу.
Апаратник
с 10.2020 по 11.2021
(1 год 1 месяц)
Бучацький Мальтозний завод, Бучач (Харчова промисловість)
Контроль за роботою перегінних апаратів, ректифікаційних колон, бродильного обладнання та допоміжних механізмів.
Пуск, зупинка та регулювання режимів роботи технологічного обладнання.
Забезпечення стабільного температурного, тискового та концентраційного режиму в процесах бродіння, перегонки та ректифікації.
Виявлення та усунення неполадок у роботі апаратів і трубопроводів.
Ведення журналів обліку показників і звітної документації.
Дотримання вимог техніки безпеки, охорони праці та екологічних норм.
Інженер-технолог
с 05.2019 по 09.2019
(4 месяца)
Sebn, Тернопіль (Машинобудування)
Розробка та супровід технологічних процесів виготовлення кабельної продукції для автомобільної промисловості.
Аналіз і вдосконалення виробничих процесів з метою підвищення якості та ефективності.
Технічна підтримка операторів та майстрів на виробництві.
Участь у впровадженні нових продуктів і технологій на виробничій лінії.
Контроль відповідності процесів внутрішнім стандартам та стандартам замовника.
Образование
ТНТУ ім. Пулюя
Факультет прикладних інформаційних технологій та електроінженерії/ Спеціальність автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, Тернопіль
Высшее, с 2015 по 2020 (5 лет)
Напрям «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології» орієнтований на автоматизовані системи керування технологічними процесами виробництв різних галузей промисловості та високі сучасні технології, здійснення яких неможливе без інтегрального застосування комп’ютерної техніки як на стадії проектування, так і на стадії експлуатації.
Знания и навыки
- MS Excel
- MS Word
- MS Office
- Користувач Internet
- MS PowerPoint
- Internet Explorer
- Opera
- Mozilla Firefox
Знание языков
- Немецкий — средний
- Английский — средний
Дополнительная информация
Відповідальність, наполегливість, бажання розвиватись, відкритість до нового, вміння працювати в команді, стресостійкість.
Похожие кандидаты
-
Інженер-технолог
65000 грн, Тернополь, Винница , еще 8 городов -
Технолог спиртового виробництва
Тернополь, Львов -
Головний технолог
Тернополь, Днепр , еще 8 городов -
Інженер ВТВ
25000 грн, Тернополь, Удаленно -
Інженер-технолог
30000 грн, Тернополь -
Інженер-технолог
Тернополь, Житомир , еще 7 городов