Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 апреля 2024 PRO

Марина

Асистент керівника

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор ресторану

с 06.2020 по 10.2023 (3 года 4 месяца)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Підбір, навчання та контроль роботи персоналу;
- Проведення мотиваційних та командоутворюючих заходів для гостинної атмосфери ресторану;
- Планування фінансової та господарської діяльності;
- Планування бюджету, виконання планових показників;
- Організація та контроль успішної роботи ресторану, спілкування з Гостями;
- Взаємодія з органами, що контролюють;
- Контроль і дотримання HACCP, Covid обмежень;
- Генерація ідей та інструментів для залучення Гостей, підвищення середньої транзакції з метою підвищення продажів і прибутків;

Директор ресторану

с 11.2019 по 06.2020 (7 месяцев)
Мережа ресторанів Pesto Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Набір, навчання, оформлення працівників;
- Контроль роботи співробітників згідно з правилами, пам'ятками та політиками компанії;
- Мотивація, атестація та розвиток співробітників;
- Табелювання та нарахування заробітної плати;
- Контроль якості продуктів та страв;
- Контроль роботи кухні на виконання санітарних норм та правил безпеки продуктів;
- Ведення фінансової звітності ресторану: планування річних бюджетів, щомісячний звіт фінансово-господарської діяльності, операційний;
- Внесення та аналіз інвентаризацій за продуктами, ТМЦ та ОС;
- Оптимізація та облік витрат ресторану з метою досягнення поставлених фінансових результатів;

Директор ресторану

с 05.2019 по 11.2019 (6 месяцев)
ТОВ «Фруттi дi Маре». Ресторан Їshfish, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття ресторану (стартап нового проєкту на ринку);
- Розробка концепції та стандартів ресторану;
- Підбір підрядників та постачальників;
- Укладання договорів;
- Пошук, підбір, оформлення та навчання команди запуску ресторану;
- Управління операційною та фінансово-господарською діяльністю ресторану;

Директор ресторану

с 10.2014 по 10.2016 (2 года)
ТОВ «Уарест» мережа ресторанів «Star Burger», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

с 11.2013 по 07.2014 (8 месяцев)
Ресторан «Beef Мясо и Вино», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

с 10.2010 по 10.2013 (3 года)
Сушия, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

НТУ

Финансы иаудит, Киев
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Шаг за шагом от REST TEAM (прописание стандартов для ресторана)

2012, 9месяцев

Таргетолог від 0 до першої 1000$

6 місяців

Знания и навыки

MS Office Пользователь Internet Windows IOS Користувач 1С Уміння аналізувати Креативність Canva Комунікабельність Створення Reels Зйомка stories Розробка контент-плану Ведення соціальних мереж Здатність до навчання Налаштування таргетованої реклами Привітність Ведення CRM

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Рекомендации

Марʼяна Мирославівна

Марʼяна Мирославівна

Оперційний керівник, ТОВ Сушия

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Особисті якості:
Відповідальність, цілеспрямованість, комунікабельність, прагнення розвитку та особистого зростання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: