Марина
Асистент керівника
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 35 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5446737
Опыт работы
Директор ресторану
с 06.2020 по 10.2023
(3 года 4 месяца)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Підбір, навчання та контроль роботи персоналу;
- Проведення мотиваційних та командоутворюючих заходів для гостинної атмосфери ресторану;
- Планування фінансової та господарської діяльності;
- Планування бюджету, виконання планових показників;
- Організація та контроль успішної роботи ресторану, спілкування з Гостями;
- Взаємодія з органами, що контролюють;
- Контроль і дотримання HACCP, Covid обмежень;
- Генерація ідей та інструментів для залучення Гостей, підвищення середньої транзакції з метою підвищення продажів і прибутків;
Директор ресторану
с 11.2019 по 06.2020
(7 месяцев)
Мережа ресторанів Pesto Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Набір, навчання, оформлення працівників;
- Контроль роботи співробітників згідно з правилами, пам'ятками та політиками компанії;
- Мотивація, атестація та розвиток співробітників;
- Табелювання та нарахування заробітної плати;
- Контроль якості продуктів та страв;
- Контроль роботи кухні на виконання санітарних норм та правил безпеки продуктів;
- Ведення фінансової звітності ресторану: планування річних бюджетів, щомісячний звіт фінансово-господарської діяльності, операційний;
- Внесення та аналіз інвентаризацій за продуктами, ТМЦ та ОС;
- Оптимізація та облік витрат ресторану з метою досягнення поставлених фінансових результатів;
Директор ресторану
с 05.2019 по 11.2019
(6 месяцев)
ТОВ «Фруттi дi Маре». Ресторан Їshfish, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття ресторану (стартап нового проєкту на ринку);
- Розробка концепції та стандартів ресторану;
- Підбір підрядників та постачальників;
- Укладання договорів;
- Пошук, підбір, оформлення та навчання команди запуску ресторану;
- Управління операційною та фінансово-господарською діяльністю ресторану;
Директор ресторану
с 10.2014 по 10.2016
(2 года)
ТОВ «Уарест» мережа ресторанів «Star Burger», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
с 11.2013 по 07.2014
(8 месяцев)
Ресторан «Beef Мясо и Вино», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
с 10.2010 по 10.2013
(3 года)
Сушия, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
НТУ
Финансы иаудит, Киев
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 9 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Шаг за шагом от REST TEAM (прописание стандартов для ресторана)
2012, 9месяцев
Таргетолог від 0 до першої 1000$
6 місяців
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — начинающий
Рекомендации
Марʼяна Мирославівна
Оперційний керівник, ТОВ Сушия
Дополнительная информация
Особисті якості:
Відповідальність, цілеспрямованість, комунікабельність, прагнення розвитку та особистого зростання.
Похожие кандидаты
Офис-менеджер
Киев
Заступник керівника, адміністратор, особистий асистент
35000 грн, Киев, Львов
Діловод, помічник керівника, бухгалтера
18000 грн, Киев, Белая Церковь, Ракитное
Менеджер по работе с документацией, помощник руководителя, документовед, деловод
18000 грн, Киев
Помічник керівника
21000 грн, Киев
Менеджер по продажам интернет-магазина, помощник руководителя
20000 грн, Киев, Полтава