Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5476850/

Кухар-універсал

Вид занятости: полная, неполная
Город проживания: Вышгород
Готов работать: Киев
Вид занятости:
полная, неполная
Город проживания:
Вышгород
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар

с 09.2024 по наст. время (1 год 4 месяца)

Відкриття закладу під супроводом шефів. Контроль та перевірка якості та свіжості продукції. Раціональне використання запасів, мінімізація списання.
Підтримання чистоти на робочому місці
Досягнення:
- засвоєно знання та вивчення роботи з текстурами ( такими як: каппа , ксантан , лецитин та інші )

Кондитер, кухар пасти-процесу

с 07.2024 по 09.2024 (3 месяца)
Si, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу під супроводом шефа. Підтримання чистоти робочого місця та кухні вцілому. Контроль якості продуктів . Складання списку закупівлі . Ввідача страв згідно технологічних карт та візуальної складової

Кухар холодного процесу

с 04.2023 по 07.2024 (1 год 4 месяца)
Shelest, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування згідно технологічних карт , контроль якості продуктів та підтримання візуальної складової страви .

Су-шеф

с 12.2021 по 04.2023 (1 год 5 месяцев)
Барашка, Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконую обов‘язки су-шефа , працюю з базою постачальників , перевірка якості продуктів, редагування наявних техкарт, відстежування цін. Знання всіх процесів на даній кухні.

Кухар холодного процесу

с 08.2021 по 12.2021 (5 месяцев)
Brynza, Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу під супроводом шефа. Приготування та оформлення страв згідно з технологічним картам . Підтримання чистоти, ведення переобліку.

Кондитер

с 06.2020 по 11.2020 (6 месяцев)
Фотель, Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування десертів відповідно до технологічних карт

Образование

ЧНТУ

Пищевые технологии и инженерия, Чернігів
Высшее, с 2017 по 2022 (5 лет)

Знания и навыки

  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання
  • Приготування страв
  • Відповідальність

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Маю досвід кухаря гарячого , холодного процесу та кондитера .
Вміння оформлювати страви та готувати винятково за технологічними картами.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: