Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5643000/

Шеф-кухар, 50 000 грн

Вид занятости:
полная
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший кухар

с 06.2023 по 07.2025 (2 года 1 месяц)
кафе Альтруіст, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 11.2022 по 06.2023 (7 месяцев)
Крива Піца, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 08.2021 по 02.2022 (6 месяцев)
Restoran "Dobro", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню, тех карт, замовлення товарів, контроль якості страв, підбір та навчання персоналу, контроль за дотриманням санітарних норм, контроль собівартості страв. Також приймав повну участь у приготуванні, ( Холодний, піца 🍕, гарячий процес, кондитерка)

Шеф-кухар

с 07.2020 по 07.2021 (1 год)
Galaxy bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Заклад сімейного типу під святкування днів народжень, Італійська кухня, займався, підбором персоналу, формуванням заявок на товари, контроль якості страв та санітарних норм, приймав беспосередню участь у приготуванні та видачі страв.

Кухар универсал

с 09.2019 по 08.2020 (11 месяцев)
Illy espreso bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Формування заявок на продукцію, приготування страв та закусок, наповнення вітрини фірмовими круасанами, салатами. Італійське направлення.

Шеф-кухар

с 08.2018 по 08.2019 (1 год)
Кафе Rezept, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектування кухні, розміщення інвентарю, розробка меню, навчання персоналу, контроль якості сировини та страв, контроль санітарних норм, приймав безпосередню участь у приготуванні страв, розробку тех карт.

Кухар

с 05.2014 по 12.2016 (2 года 7 месяцев)
ГК Веселий заяц, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Національний університет харчових технологій

Виробництво хлібобулочних, макаронних та кондитерських виробів, Киев
Высшее, с 2013 по 2016 (2 года 11 месяцев)

Київський технікум готельного господарства

Виробництво харчових продуктів, Киев
Среднее специальное, с 2009 по 2012 (2 года 9 месяцев)

Знания и навыки

  • Сумлінність
  • Водійські права кат. B
  • Здатність до навчання

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Вітаю, знаходжусь у пошуку роботи шеф-кухар, досвід роботи, освіта та професійні навички присутні.
Готовий до графіку 8 - 12 годин 5/2 або 4/3, 3/3.
Правий берег Київ.
Мінімальна ставка 2300грн зміна.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: