Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 сентября 2019

Андрій

Інженер-конструктор, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
51 год
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Жолква, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

MS Access Ansys AutoCAD CATIA MS Excel Autodesk Inventor Mathcad MATLAB MS PowerPoint MS Word Adobe Photoshop Simulink SolidWorks T-FLEX CAD КОМПАС Користувач ПК Спеціаліст з проектування та дослідження підвіски автомобілів

Дополнительная информация

Досвід роботи
З 12.2018 по теперішній час - Інженер-конструктор ТзОВ «Броньовик». Проектування промислових виробів (двері, шафи та т.і.). Параметричне 3-D моделювання, розрахунки на міцність, підготовка DXF-файлів для станків, розкрій металу з мінімальним відходом. Підготовка специфікацій виробів в 1C-бухгалтерія. Робота на станках з ЧПУ (листогиб, плазмова порізка, лазерна порізка, координатно-пробивний станок)
з 05.2015 по 12.2018 – Інженер-конструктор ТзОВ «Інтерфарб-Україна». Проектування промислового обладнання для порошкового фарбування. Параметричне 3-D моделювання, розрахунки на міцність, підготовка DXF-файлів для станків, розкрій металу з мінімальним відходом. Робота на станках з ЧПУ (листогиб, плазмова порізка, лазерна порізка, координатно-пробивний станок)
з 09.1996 по 02.2015 (18 років 5 місяців)
ХНАДУ, (образование, наука)
Зам. зав. кафедры автомобилей, доцент
Викладав наступні дисципліни: Автомобілі, Прикладна теорія коливань, Основи САПР, Теорія автомобіля, Сучасні тенденції розвитку конструкцій автомобілів. Організація навчально-методичної роботи, акредитація існуючих та нових спеціальностей, розробка навчальних планів підготовки, наукова діяльність.
Ведучий фахівець Лабораторії експертизи транспортних засобів. Відповідальний виконавець держбюджетних науково-дослідних робіт «Розробка теорії керування екологічно чистим транспортним засобом», «Розроблення та дослідження екологічно чистого автомобіля з гібридною силовою установкою», «Теоретичні основи проектування інтелектуальної підвіски автобусів та вантажних транспортних засобів».
2013 р. – співавтор роботи «Теорія та практика створення, досягнення та рекорди спортивних автомобілів марки «ХАДІ»», яку було висунуто від колективу ХНАДУ на здобуття державної премії України в області науки та техніки.
2009 р. – приймав участь у розробці автомобіля ХАДІ-34, який у 2010 році на трасі м. Лаузіц (Німеччина) встановив рекорд України, продемонструвавши можливість проїхати 575 км на одному літрі пального.
2012 р. – провів модернізацію передньої та задньої підвіски ралійного автомобіля «Lancia Delta Integrale», на якому у 2013 році пілот з м. Кременчук Костянтин Бородавченко здобув 1 місце у чемпіонаті України з автокросу.
2013 р. – провів модернізацію передньої та задньої підвіски ралійного автомобіля «ВАЗ-2108», виступаючи на якому у 2014 році Костянтин Бородавченко здобув 1 місце у чемпіонаті України з автокросу.
2014 р. – організація та проведення семінарів тренінгів «Сучансні тенденції розвитку конструкцій автомобілів» та «Газобалонне обладнання автомобілів. Особливості встановлення та налаштування» на замовлення компанії «Лада Люкс»
1995-1996 р.р. – інженер-конструктор, ЦАРЗ № 126, м. Харків. Модернізація військової автомобільної техніки, розробка агрегатів та систем автобуса 5256 «Харків’янин», розробка тягача-лісовоза на базі МТ-ЛБ.
1996-2002 р.р. – інженер-конструктор НПП «Агрегат». Розробка та впровадження апаратів автомобільних агрегатів та систем. Розробка та супроводження конструкторської документації, участь у виготовленні дослідних зразків, дослідження та вдосконалення конструкцій. Розроблено та впроваджено у серійне виробництво регулятор рівня підлоги пневматичної підвіски транспортних засобів, кран ручного управління рівнем підлоги.
1999-2002 р.р. – спеціаліст факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. Організація курсів підвищення кваліфікації, розробка рекламних буклетів факультету, розробка бази даних, розробка сайту факультету.
Освіта
Кандидат технічних наук, доцент (спеціальність «Автомобілі та трактори», тема дисертації: «Вдосконалення процесу керування пневматичною підвіскою автотранспортних засобів», 2003 р.)
1991-1996 р.р. – Харківський національний автомобільно-дорожній університет, спеціальність «Автомобілі та автомобільне господарство», випускаюча кафедра автомобілів. Тема дипломного проекту: «Автобус 5-го класу. Розробка системи управління коробкою передач». Диплом з відзнакою.
1987 - 1991 р.р. – Куп’янський автотранспортний технікум, спеціальність «Технічне обслуговування та ремонт автомобілів». Диплом з відзнакою.

Додаткова освіта
2012 р. – Курси з використання Autodesk Inventor.
2009 р. – Тренінг «Підготовка проектів міжнародного співробітництва університетів та пошук фінансування для вузівських міжнародних проектів і програм»
2004 р. – Курси з теорії автоматичного управління з використанням Matlab.
1993-1995 р.р. – Курси розмовної англійської мови.

Професійні та інші навички
•Навички роботи з комп’ютером
Досвідчений користувач ПК (Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, Microsoft Access, SolidWorks, Inventor, Mechanical desktop, AutoCAD, Компас, T-Flex, Ansys, Catia, Matlab, Simulink, Photoshop, MathCAD та ін.)
•Спеціаліст з проектування та дослідження підвіски автомобілів (9 років досвіду)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: