Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2020

Ольга

Сомельє, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Сомельє

с 09.2019 по наст. время (4 года 9 месяцев)
Vinoteka, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Стабільні високі продажі вина.
2. Регулярне проведення дегустацій та винних ігор.
3. Навчання персоналу (офіціанти, хостес, адміністратори).
4. Створення винної крамнички.
5. Якісний товарообіг найбільшого винного асортименту в Івано-Франківську.
6. Перша карта натурального вина в Івано-Франківську.

Сомельє

с 09.2018 по 02.2019 (5 месяцев)
36по, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Оптимізація робочих процесів, стабілізація фудкосту, грамотна реалізація залишків, регулярне проведення тренінгів для персоналу з метою збільшення продажів, створення програми мотивації.

Сомельє

с 10.2017 по 09.2018 (11 месяцев)
Corassini grill&wine, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення маржинальної винної карти, збільшення реалізації на 70%, стабілізація фудкосту, щомісячне проведення тренінгів для персоналу.
Наразі дана винна карта - фіналіст премії "Соль" 2019.

Образование

Пну ім.Василя Стефаника

Філологія, російська мова та література, Івано-Франківськ
Высшее, с 2014 по 2019 (4 года 9 месяцев)

Коли не напрягалась і отримала диплом.
Толку від диплому немає, він є.

Знания и навыки

MS Excel MS Word

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Мої плюси як працівника:
- проводила власні курси "WineSpiritCourse" для сегменту HoReCa
- відповідальне ставлення до роботи
- постійний інтерес в саморозвитку у сфері де я на даний момент працюю (відвідала десятки тренінгів по винах та ресторанному сегменту).
- занадто комунікабельна іноді (але воно і на краще?)
- високий рівень стресостійкості
- дуже швидко навчаюся
- якщо загораюся проектом, то віддаюся йому на 110%
- моя винна карта для Corassini Grill&Wine в фіналі премії "Соль".
Мінуси :
- не голосую за постійну рутинну роботу, люблю чергування задач

Похожие кандидаты

Сомельє
Ивано-Франковск, Киев , еще 4 города

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: