Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 ноября 2019

Олена

Психолог, психотерапевт, 15 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу соціальної роботи

с 07.2014 по 11.2018 (4 года 4 месяца)
Первомайський районний центр для сім'ї, дітей та молоді, Первомайськ (Миколаївська обл.) (СЖО, насилля в сім'ї, діти-сироти, відбуваючі покарання за законом, прийомні сім'ї, вилучення дитини з сім'ї, переселенці)

Тримати на контролі та вирішувати питання людей із СЖО, надавати консультацію з приводу комунального житла дітям-сиротам, переселенцям, вести контроль та постійний зв'язок з прийомними сім'ями, будинком сімейного типу, допомогти взяти дитину в сім'ю : допомогти з адаптацією батьків та дитини, проводити настановчі співбесіди із неповнолітніми правопорушниками, проводити настановчі співбесіди із неповнолітніми вагітними, приїжджати разом з поліцією по виклику з приводу насилля в сім'ї, влаштовувати самотніх мам із СЖО з маленькими дітьми у соціальне житло державної форми власності і т.д. Отримала особистий великий досвід із приводу вирішення складних життєвих обставин, побачила багато різних типів особистості людини та здатність психіки ніби блокувати проблему і жити так, наче її не існує.

Образование

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

Психологія, психолог, викладач психології, Одеса
Высшее, с 2008 по 2013 (4 года 10 месяцев)

Вивчала психологію вікову, гендерну, старої людини, психологію сім'ї, конфліктологію, нейрофізіологію, анатомію головного мозку та НС, патопсихологію, клінічну психологію, психологію особистості, політичну психологію, психологію творчості, психологію спорту, кримінальну психологію, педагогічну психологію та інше.

Дополнительное образование и сертификаты

Торгівля людьми, діти-сироти

10 днів

Знания и навыки

Проводила тренінги із медитаціями, проводила лекції

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Прагну розвиватися в галузі клінічної психології, так як маю дитину з особливими освітніми потребами. А також надавати допомогу людям із фобіями і іншими психічними і психологічними проблемами, і людям із особливостями психіки. Хочу досконало вивчити англійську та польську мови.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: