- PRO
Ганна
Керуючий рестораном, директор
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 42 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5769305/
Опыт работы
Керуючий Citronelle
с 10.2024 по 05.2025
(7 месяцев)
Citronelle, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий ресторан FENIX
с 04.2022 по 01.2023
(9 месяцев)
Веранда на Днепре,FENIX, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор Ресторан 8/8, Керуючий IshFish
с 07.2019 по 01.2022
(2 года 6 месяцев)
Ресторан 8/8, Атлантик Юма, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник ресторану Тургенеф (Сейф,Коин,Три Вилки,Велюр,Ольмека Пляж,Ришелье)
с 07.2015 по 07.2018
(3 года)
Сеть ресторанів Наша Карта ( Сейф, Коин, Три Вилки, Тургенеф, Велюр, Ольмека Пляж, Ришелье), Kiev (Готельно-ресторанний бізнес)
Планування, організація та контроль роботи ресторану
Формування бюджету, раціональне використання коштів, контроль витрат.
Організація взаємодії всіх структурних підрозділів ресторану
Раціональна організація праці персоналу ресторану
Забезпечення і контроль наявності необхідних запасів товарно-матеріальних ресурсів
Контроль технічного стану технологічного обладнання, ведення облікової та звітної документації
Дотримання правил охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки, санітарних правил і гігієнічних норм
Планування та раціональна організація робочого часу персоналу
Контроль якості обслуговування відвідувачів
Управління персоналом
Організація діловодства
Забезпечення прибутковості ресторану на основі грамотної маркетингової політики та найповнішого задоволення потреб відвідувачів
Оптимізація витрат при веденні бізнесу
Формування позитивного іміджу ресторану
Організація та управління-контроль роботи підрозділів
Робота з великими замовниками: корпоративні банкети, масові вечірки, фестивалі та виставки
Систематизація та контроль фінансових потоків
АВС-аналіз
Контроль цінової політики ресторану, проведення різних маркетингових акцій
Маркетингові проекти щодо проведення і організації локальних заходів (акції, банкети тощо)
Підготовка звітності про виконану діяльність
Підготовка та виконання завдань відповідно до стратегії компанії
Зам.управляющего Сейф, Ришелье
с 03.2015 по 06.2017
(2 года 3 месяца)
ресторан Сейф, Ришелье, Ольмека-пляж, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Формування сезонного меню та контроль ціноутворення.
Рекрутинг персоналу та його подальше навчання для покращення якості обслуговування гостей.
Аналіз фінансової діяльності та оптимізація витратної частини підрозділів.
Щомісячне прогнозування очікуваного прибутку департаменту.
Виявлення проблемних областей та розробка стратегії для покращення фінансових показників.
Створення та впровадження щомісячних і щоквартальних заходів та рекламних акцій.
Організація та проведення банкетів, фуршетів, кава-брейків.
Зам керівника пляжний комплекс Ольмека Пляж
с 04.2010 по 08.2015
(5 лет 4 месяца)
пляжный комплекс Ольмека- пляж, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління операційною діяльністю, вирішення адміністративних питань.
Забезпечення ресторану всім необхідним для його безперебійної роботи.
Забезпечення показників рентабельності ресторану та дотримання політики у сфері обслуговування і стандартів роботи.
Організація заходів та проведення заходів.
Менеджер ресторан Сейф
с 05.2006 по 09.2014
(8 лет 4 месяца)
ресторан Сейф, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління рестораном для досягнення цільових показників за статтями бюджету
Проведення інвентаризації
Підтримання високого рівня якості обслуговування в барах і ресторанах підприємства, робота з персоналом
Мотивація, навчання та розвиток персоналу
Отримання зворотного зв'язку від гостей
Образование
Киевский Национальный торгово-экономический университет
Факультет ресторанно гостиничного и туристического бизнеса, Київ
Высшее, с 2011 по 2013 (2 года)
Магістр
Уманський Педагогічний Університет
Дошкільне виховання дітей з ухилом на навчання англійської мови, 2002 рік, Умань
Высшее, с 1997 по 2002 (5 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Академия Медиа Арт (Федоров hub )
2016
Мусатов А. «Управление производством ресторана»
2018
Тренинг "Управление рестораном" (Киев 2016)
2018
Знания и навыки
- MS Excel
- MS Word
- Пользователь ПК
Знание языков
Английский — средний
Дополнительная информация
Проходження всіх етапів роботи в ресторанах, починаючи від офіціанта до керуючого. Робота в закладах преміум-класу, знання європейської, японської, азіатської кухонь. Відмінні навички управління колективом. Досвід керівництва колективом від 50 осіб. До своїх особистих якостей можу віднести: комунікабельність, велике бажання розвиватися, активність, організованість, оперативність, пунктуальність, стресостійкість. Чудово знаю цю галузь, гнучко і творчо підходжу до робочого процесу, що в більшості випадків приносить як фінансовий, так і брендований результат. Постійно перебуваю в курсі подій обраної мною галузі, відстежую та аналізую можливі ризики. Знаю основи ділового спілкування та професійних комунікацій.
Похожие кандидаты
-
Керуючий рестораном
55000 грн, Киев, Одесса, Удаленно -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Киев, Днепр , еще 7 городов -
Директор ресторану
40000 грн, Киев -
Операційний директор мережі кафе, ресторанів
50000 грн, Киев -
Керівник готелю ресторану
Киев, Винница , еще 8 городов -
Керуючий магазином
45000 грн, Киев