Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 февраля 2022 PRO

Артем

Маркетолог, PR-менеджер, івент-організатор, керівник, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Мукачево
Готов работать:
Ивано-Франковск, Киев, Львов, Мукачево, Ужгород, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

PR менеджер,маркетолог

с 04.2020 по наст. время (4 года 2 месяца)
Елерон, Ужгород (Автобізнес та автосервіс)

Просування компанії, розкрутка бренду, запуск мережи АЗК, магазинів, мережи фаст-фуд. Повний цикл - підбір персоналу, навчання, контроль за виконанням. Робота з дизайнерами, поліграфіями, партнерскими компаніями та підрядчиками, запуск великих іміджевих проектів для компанії. Повний візуальний супровід - стиль, генерація та втілення ідей для соцмереж та рекламної продукції, складання сценарієв для рекламних відео, контроль за виконанням. Зйомка та монтаж рекламних відеороликів. Робота з ЗМІ - телеканали, Інтернет портали, радіо та інш. Копірайтінг - самостійне написання рекламних текстів. Створення партнерськіх колаборацій.

Управляючий

с 05.2019 по 09.2019 (4 месяца)
Їжак парк, Львів (Тюбінг парк)

Розкрутка комплексу та запуск на чотири сезона.

Засновник

с 09.2018 по 06.2019 (9 месяцев)
Хостел «Вокзал», Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий

с 10.2017 по 08.2018 (10 месяцев)
ГК Катерина, Поляна (Готельно-ресторанний бізнес)

PR діректор

с 10.2017 по 09.2018 (11 месяцев)
ГК Ведмежа, Поляна (Гірськолижний бізнес, ресторани)

Образование

ДГИЗФВІС

Педагогический, Донецьк
Высшее, с 2007 по 2011 (4 года)

Знания и навыки

Знання офісних програм Google Ведення соціальних мереж Google My Business

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Топчанюк Артем Сергійович, 27.01.1989 Місто Ужгород - Мукачево
Останнє місце роботи - компанія «Елерон» - просування компанії, розкрутка бренду, запуск мережи АЗК, магазинів, мережи фаст-фуд. Повний цикл - підбір персоналу, навчання, контроль за виконанням. Робота з дизайнерами, поліграфіями, партнерскими компаніями та підрядчиками, запуск великих іміджевих проектів для компанії. Повний візуальний супровід - стиль, генерація та втілення ідей для соцмереж та рекламної продукції, складання сценарієв для рекламних відео, контроль за виконанням. Зйомка та монтаж рекламних відеороликів. Робота з ЗМІ - телеканали, Інтернет портали, радіо та інш. Копірайтінг - самостійне написання рекламних текстів. Створення партнерськіх колаборацій.
Арт - директор «Міс Закарпаття 2021 Енергія Краси». Великий досвід організації івентів - від ідеї до повної реалізації. Організовував концерти та вечіркі з зірками, коордінація та контроль кожної деталі в івенті.
Освіта вища
До 2016 професійний велогонщик, представляв збірну команду України, також з 2008 по 2016 зарубіжні команди - Греція, Італія, Румунія, Ізраїль, Іспанія.
З 2016 року - організатор брендових івентов для міста «Grand Prix Mukachevo» , знакового закарпатського мтб марафону «Три Замки Закарпаття» та інших. Управляючий партнер ГЛК «Синяк»
Управляючий отеля «Катерина», Поляна

Управляючий та співзасновник ресторана «Ведмежа», Поляна PR&marketing гірськолижних курортів «Катерина», «Ведмежа», «Синяк», ресторан «Графській двір». Управляючий «Їжак парку» Є опит запуску тюбінгового зимнього парку на чотири сезони. Організатор та спортивний директор івента «Red Bull Володар Гори», Київ. Організатор та спортивний директор івента «Красія Baby Champ» ГЛК Красія. Работа с SMM, google analytics, таргетированная реклама, контент.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: